Przepisy: Dla rodziny

Czekoladki bez cukru

  • łatwe
  • do 60 min

Koszt przygotowania: średnie

Pora dania: podwieczorek

Liczba osób: 2 osoby

Dieta: dla diabetyków , wegetariańska, bezglutenowa, niskokaloryczna, niskocholesterolowa,

Głowne składniki: inne

Okazje: przyjęcie , Wielkanoc , Boże Narodzenie , piknik, urodziny, sylwester, afrodyzjaki,

Sposób przygotowania: gotowane , mrożone,


Składniki:

4 łyżki kakao lub karobu
2 płaskie łyżki ksylitolu lub miodu
4-5 łyżek mleczka roślinnego

Sposób przygotowania:

Wszystkie składniki gotować w rondelku na średnim ogniu, cały czas mieszając. Kiedy masa zrobi się gładka, przelać do foremek, pozostawić do ostudzenia. W lecie jest zbyt gorąco, by czekoladki zastygły w temperaturze pokojowej, dlatego trzeba je włożyć do lodówki lub zamrażalnika.

Komentarze

Nikt nie dodał jeszcze komentarza.

Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować lub Zaloguj przez facebook

Wyszukaj przepis

Czas przygotowania: bez znaczenia
Koszty: bez znaczenia
Dieta mamy karmiącej
Dieta płodności
Dieta przyszłej mamy
Diety specjalne

Co sądzisz o tym, by każda kobieta mogła zażądać porodu w drodze cesarskiego cięcia?



Zobacz wyniki ankiety, skomentuj