Przepisy: Dla rodziny

Czekoladki bez cukru

  • łatwe
  • do 60 min

Koszt przygotowania: średnie

Pora dania: podwieczorek

Liczba osób: 2 osoby

Dieta: dla diabetyków , wegetariańska, bezglutenowa, niskokaloryczna, niskocholesterolowa,

Głowne składniki: inne

Okazje: przyjęcie , Wielkanoc , Boże Narodzenie , piknik, urodziny, sylwester, afrodyzjaki,

Sposób przygotowania: gotowane , mrożone,


Składniki:

4 łyżki kakao lub karobu
2 płaskie łyżki ksylitolu lub miodu
4-5 łyżek mleczka roślinnego

Sposób przygotowania:

Wszystkie składniki gotować w rondelku na średnim ogniu, cały czas mieszając. Kiedy masa zrobi się gładka, przelać do foremek, pozostawić do ostudzenia. W lecie jest zbyt gorąco, by czekoladki zastygły w temperaturze pokojowej, dlatego trzeba je włożyć do lodówki lub zamrażalnika.

Komentarze

Nikt nie dodał jeszcze komentarza.

Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować lub Zaloguj przez facebook

Makaron a la aglio olio

Autor: Kama91

Komentarzy: 0

PASTA JAJECZNA

Autor: aleksandral

Komentarzy: 2

Zupa meksykańska

Autor: Dziubal

Komentarzy: 1

Puszyste pierniczki

Autor: 100004953399133

Komentarzy: 0

Wyszukaj przepis

Czas przygotowania: bez znaczenia
Koszty: bez znaczenia
Dieta mamy karmiącej
Dieta płodności
Dieta przyszłej mamy
Diety specjalne

Co sądzisz o tym, by każda kobieta mogła zażądać porodu w drodze cesarskiego cięcia?



Zobacz wyniki ankiety, skomentuj