Przepisy: Dla rodziny
Jajko sadzone ze szparagami i rzodkiewką
- łatwe
- do 30 min
Koszt przygotowania: tanie
Pora dania: śniadanie, podwieczorek, kolacja
Liczba osób: 2 osoby
Dieta: wegetariańska, bezglutenowa,
Głowne składniki: warzywa , nabiał ,
Okazje: afrodyzjaki
Sposób przygotowania: gotowane , smażone,
- Autor: BibliaSmakow
-
Ocena:oceń
Składniki:
6 końcówek szparagów (podgotowanych w lekko osolonej wodzie)
2 rzodkiewki
sól
świeżo mielony pieprz ziołowy
kropla oliwy
2 kromki bułki lub bagietki
Sposób przygotowania:
Jajka doprawić solą i pieprzem ziołowym. Wyłożyć na talerze, udekorować szparagami i rzodkiewką, podawać z pieczywem.
Wyszukaj przepis
Ulubione spodnie dzieci? Wiadomo, że dresy! Dzieci mają tu upodobania zbieżne z...
Co sądzisz o tym, by każda kobieta mogła zażądać porodu w drodze cesarskiego cięcia?
Zobacz wyniki ankiety, skomentuj
Komentarze
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować lub