Przepisy: Dla rodziny
Pieczarki Faszerowane
- łatwe
- do 60 min
Koszt przygotowania: średnie
Pora dania: śniadanie, podwieczorek, kolacja
Liczba osób: 4 osoby
Dieta: wysokokaloryczna
Głowne składniki: warzywa , mięso i podroby,
Okazje: przyjęcie , Wielkanoc , Boże Narodzenie , urodziny, sylwester,
Sposób przygotowania: pieczone
- Autor: marzena_anna_ganfler
-
Ocena:oceń
Składniki:
pół papryki czerwonej
pół puszki kukurydzy
1 ugotowana marchewka
pół puszki groszku zielonego
ser żółty starty (ja miałam pod ręką oscypek więc jego użyłam)
6 plasterków szynki
Sposób przygotowania:
Paprykę, marchewkę oraz szynkę kroimy w drobną kosteczkę. Ser żółty (jeśli mamy w kostce ścieramy). Pokrojoną paprykę, marchewkę, szynkę wraz z kukurydzą, zielonym groszkiem i serem wrzucamy do miski i wszystko razem mieszkamy.
Na blasze układamy długi kawał folii aluminiowej, a na niej pieczarki z farszem, po czym zawijamy folię.
Wkładamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy około 45 minut w 180 stopniach.
Wyszukaj przepis
Ulubione spodnie dzieci? Wiadomo, że dresy! Dzieci mają tu upodobania zbieżne z...
Co sądzisz o tym, by każda kobieta mogła zażądać porodu w drodze cesarskiego cięcia?
Zobacz wyniki ankiety, skomentuj
Komentarze
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować lub