mięso i podroby - przepisy kulinarne dla dzieci

-
- łatwe
- do 60 min
Zupa z kurczakiem
Autor: Holly82 | Komentarzy: 0
Sposób przygotowania: Ugotować osobno mięso, a osobno warzywa(poza natką). Zmiksować razem z natką pietruszki i wodą z gotowania warzyw.
-
- średnie
- do 30 min
Grillowane szparagi z sosem holenderskim z koperkiem
Autor: BibliaSmakow | Komentarzy: 0
Szparagi opłukać, owinąć plastrami boczku. Patelnię grillową nasmarować oliwą i dobrze rozgrzać. Smażyć szparagi obracając co jakiś czas, tak żeby boczek z każdej strony się zrumienił. Smażenie zajmie w sumie około 10-12 minut. W tym czasi
-
- łatwe
- do 60 min
Mięso wołowe z majerankiem
Autor: eBobasowaKuchnia | Komentarzy: 0
Cebulę kroimy w plasterki i spieniamy na maśle. Mięso wołowe kroimy w paseczki, posypujemy solą, pieprzem i dodajemy do cebuli. Podsmażamy krótko, przyprawiamy roztartym majerankiem, zalewamy wywarem warzywnym i dusimy do miękkości. P
Wyszukaj przepis
Co sądzisz o tym, by każda kobieta mogła zażądać porodu w drodze cesarskiego cięcia?
Zobacz wyniki ankiety, skomentuj