Przepisy: Dla rodziny

Bułeczki zapiekane z salami i szpinakiem

  • łatwe
  • do 30 min

Koszt przygotowania: tanie

Pora dania: śniadanie, lunch, podwieczorek, kolacja

Głowne składniki: warzywa nabiał mięso i podroby

Okazje: przyjęcie piknikurodzinysylwester

Sposób przygotowania: pieczone


Składniki:

bułeczki
salami drobno pokrojone (dodaje też nieraz boczek, szynkę)
szpinak
ser żółty starty
majonez kilka łyżek
śmietana 18%

Sposób przygotowania:

Rozgrzać piekarnik na 180st. Składniki mieszamy ze sobą (poza bułkami i szpinakiem) by powstała fajna masa. Szpinak przyrządzamy tak jak kto lubi. Bułki przekroić na pół, posmarować masą lub szpinakiem a na to masa, przełożyć na blachę na papier do pieczenia i wstawić do piekarnika. Piec ok 15 minut do czasu gdy bułki się zapieką na złoto. Polecam! Smacznego.

Komentarze

Nikt nie dodał jeszcze komentarza.

Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować lub Zaloguj przez facebook

Makaron a la aglio olio

Autor: Kama91

Komentarzy: 0

PASTA JAJECZNA

Autor: aleksandral

Komentarzy: 2

Zupa meksykańska

Autor: Dziubal

Komentarzy: 1

Puszyste pierniczki

Autor: 100004953399133

Komentarzy: 0

Wyszukaj przepis

Czas przygotowania: bez znaczenia
Koszty: bez znaczenia
Dieta mamy karmiącej
Dieta płodności
Dieta przyszłej mamy
Diety specjalne

Co sądzisz o tym, by każda kobieta mogła zażądać porodu w drodze cesarskiego cięcia?



Zobacz wyniki ankiety, skomentuj