Sycąca wiosenna sałatka

  • łatwe
  • do 30 min

Koszt przygotowania: tanie

Pora dania: śniadanie, lunch, kolacja

Liczba osób: 1 osoba

Dieta: inna

Głowne składniki: warzywa , nabiał , mięso i podroby, inne,

Okazje: inne

Sposób przygotowania: smażone, inne,


Składniki:


3/4 szklanki fasolki szparagowej ugotowanej aldente
1 ugotowane jajko
2-3 plasterki szynki
2 łyżki oliwy
1 łyżka octu
1 łyżeczka soku z cytryny
pół łyżeczki musztardy Dijon
cukier
sól
pieprz

Sposób przygotowania:

Zimną, ugotowaną wcześniej fasolkę układamy na talerzu z pokrojonym w ćwiartki jajkiem i usmażoną w paski szynką. Przygotowujemy sos z pozostałych składników i polewamy nim sałatkę.

Komentarze

Nikt nie dodał jeszcze komentarza.

Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować lub Zaloguj przez facebook

koktajl witaminowy

Autor: malgorzata_maria_s

Komentarzy: 2

Spanakopita

Autor: dorota2010

Komentarzy: 1

jakiś ptrzepis

Autor: chuda

Komentarzy: 0

Wyszukaj przepis

Czas przygotowania: bez znaczenia
Koszty: bez znaczenia
Dieta mamy karmiącej
Dieta płodności
Dieta przyszłej mamy
Diety specjalne

Co sądzisz o tym, by każda kobieta mogła zażądać porodu w drodze cesarskiego cięcia?



Zobacz wyniki ankiety, skomentuj