Przepisy: Dla rodziny
Sałatka z roszponki, sera pleśniowego, melona i granatu
- łatwe
- do 30 min
Koszt przygotowania: średnie
Pora dania: lunch, obiad, kolacja
Liczba osób: 4 osoby
Dieta: bezglutenowa
Głowne składniki: warzywa , nabiał ,
Okazje: przyjęcie , sylwester, afrodyzjaki,
Sposób przygotowania: bez gotowania
- Autor: BibliaSmakow
-
Ocena:oceń
Składniki:
100g sera pleśniowego (użyłam Danish blue)
1/3 szklanki orzechów nerkowca (można zamiennie użyć włoskich lub laskowych)
1/3 melona, obranego i pokrojonego w kostkę
2 łyżki pestek granatu
2 łyżki oliwy
1 łyżka octu balsamicznego
Sposób przygotowania:
Wyszukaj przepis
Ulubione spodnie dzieci? Wiadomo, że dresy! Dzieci mają tu upodobania zbieżne z...
Co sądzisz o tym, by każda kobieta mogła zażądać porodu w drodze cesarskiego cięcia?
Zobacz wyniki ankiety, skomentuj
Komentarze
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować lub