Przepisy: Dla rodziny

PASTA JAJECZNA

  • łatwe
  • do 30 min

Pora dania: śniadanie


Składniki:

1. 8 jajek ugotowanych na twardo
2. peczek szczypiorku
3. dwie lyzki majonezu
4. lyzeczka musztardy
5; sol

Sposób przygotowania:

PASTA JAJECZNA





Jajka mielimy lub bardzo drobno kroimy. Dodajemy posiekany szczypiorek, musztarde, majonez i dokladnie mieszamy. Doprawiamy sola do smaku. Swietnie smakuje podana na swiezej bagietce.

Komentarze

Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować lub Zaloguj przez facebook

Wyszukaj przepis

Czas przygotowania: bez znaczenia
Koszty: bez znaczenia
Dieta mamy karmiącej
Dieta płodności
Dieta przyszłej mamy
Diety specjalne

Co sądzisz o tym, by każda kobieta mogła zażądać porodu w drodze cesarskiego cięcia?



Zobacz wyniki ankiety, skomentuj