- średnie
- powyżej 60 min
- Dodał: christinee
Składniki:
opakowanie serka mascarpone
łyżka masła orzechowego
dwie tabliczki gorzkiej czekolady
srebrzyste kulki do dekoracji
Sposób przygotowania:
Ciasteczka dokładnie wymieszaj z serkiem i masłem orzechowym. Roztop czekolady w kąpieli wodnej i dodaj dwie łyżki do masy. Możesz, jeśli lubisz, dorzucić drobno posiekane orzeszki. Łyżką do wycinania kulek formuj równe gałki; włóż je do lodówki na 15 minut. Końcówki patyczków do szaszłyków (te tępe końce) wkładaj do płynnej czekolady, a następnie wbijaj w schłodzone kulki. Znów włóż do lodówki na kolejne 30 minut. Następnie każdego popsa zanurzaj w czekoladzie, dekoruj kulkami i wbijaj w styropian, by czekolada dobrze zastygła. Voila!
Głosowanie zostało zakończone.
Zastanawiasz się, Jakie są pierwsze objawy ciąży? Wczesne symptomy mogą być zróżnicowane i...
Co sądzisz o tym, by każda kobieta mogła zażądać porodu w drodze cesarskiego cięcia?
Zobacz wyniki ankiety, skomentuj
Komentarze
gos | 2014-01-28 17:16:08 | zgłoś naruszenie
marika1503 | 2014-01-29 18:29:09 | zgłoś naruszenie
teresa211186 | 2014-01-30 10:22:25 | zgłoś naruszenie
anetka80 | 2014-02-05 21:45:07 | zgłoś naruszenie
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować lub