- średnie
- powyżej 60 min
- Dodał: christinee
Składniki:
300g pokruszonych twardych pierniczków (można użyć bezglutenowych)
opakowanie serka mascarpone
łyżka masła orzechowego
dwie tabliczki gorzkiej czekolady
srebrzyste kulki do dekoracji
opakowanie serka mascarpone
łyżka masła orzechowego
dwie tabliczki gorzkiej czekolady
srebrzyste kulki do dekoracji
Sposób przygotowania:
Ciasteczka dokładnie wymieszaj z serkiem i masłem orzechowym. Roztop czekolady w kąpieli wodnej i dodaj dwie łyżki do masy. Możesz, jeśli lubisz, dorzucić drobno posiekane orzeszki. Łyżką do wycinania kulek formuj równe gałki; włóż je do lodówki na 15 minut. Końcówki patyczków do szaszłyków (te tępe końce) wkładaj do płynnej czekolady, a następnie wbijaj w schłodzone kulki. Znów włóż do lodówki na kolejne 30 minut. Następnie każdego popsa zanurzaj w czekoladzie, dekoruj kulkami i wbijaj w styropian, by czekolada dobrze zastygła. Voila!
Głosowanie zostało zakończone.
Spodnie dresowe dziecięce
Ulubione spodnie dzieci? Wiadomo, że dresy! Dzieci mają tu upodobania zbieżne z...
Co sądzisz o tym, by każda kobieta mogła zażądać porodu w drodze cesarskiego cięcia?
Zobacz wyniki ankiety, skomentuj
Komentarze
gos | 2014-01-28 17:16:08 | zgłoś naruszenie
marika1503 | 2014-01-29 18:29:09 | zgłoś naruszenie
teresa211186 | 2014-01-30 10:22:25 | zgłoś naruszenie
anetka80 | 2014-02-05 21:45:07 | zgłoś naruszenie
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować lub