- łatwe
- do 30 min
- Dodał: szpileczka
Składniki:
1/3 op ciasta francuskiego
1 banan
2 kostki mlecznej czekolady
1 banan
2 kostki mlecznej czekolady
Sposób przygotowania:
Banana obieramy ze skórki i kroimy na połówki, lub na trzy części. Kawałek banana i kostkę czekolady kładziemy na cieście francuskim i wycinamy taki prostokąt, aby móc zawinąć w niego banana. Owijamy banana z czekoladą ciastem, a boki zawijamy, tak aby powstał kształt dużego cukierka. Blaszkę wykładamy papierem do pieczenia i układamy ciacha, pieczemy ok 20 minut w temp 200 stopni.
Głosowanie zostało zakończone.
Spodnie dresowe dziecięce
Ulubione spodnie dzieci? Wiadomo, że dresy! Dzieci mają tu upodobania zbieżne z...
Co sądzisz o tym, by każda kobieta mogła zażądać porodu w drodze cesarskiego cięcia?
Zobacz wyniki ankiety, skomentuj
Komentarze
gos | 2014-02-07 16:00:38 | zgłoś naruszenie
magula | 2014-02-11 12:56:07 | zgłoś naruszenie
gos | 2014-02-13 21:06:00 | zgłoś naruszenie
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować lub