- łatwe
- do 30 min
- Dodał: Mrs_R
Składniki:
Ciasto naleśnikowe:
-mąka pszenna
-mleko
-szczypta soli
-jajko
-szpinak mrożony
Dodatkowo:
-serek biały do smarowania
-mąka pszenna
-mleko
-szczypta soli
-jajko
-szpinak mrożony
Dodatkowo:
-serek biały do smarowania
Sposób przygotowania:
Robimy ciasto naleśnikowe. Miksujemy mleko i jajko, dodajemy tyle mąki, aby ciasto było lejące ale niezbyt rzadkie. Szpinak wcześniej rozmrażamy (możemy użyć świeży), rozdrabniamy i dodajemy do ciasta (im więcej szpinaku tym bardziej zielone naleśniki:). Smażymy naleśniki na małej ilości oleju. Smarujemy serkiem białym kanapkowym, możemy również ułożyć plastry łososia lub wędliny. Zawijamy w rulon, kroimy w grube plastry i przekłuwamy wykałaczką.
Głosowanie zostało zakończone.
Spodnie dresowe dziecięce
Ulubione spodnie dzieci? Wiadomo, że dresy! Dzieci mają tu upodobania zbieżne z...
Co sądzisz o tym, by każda kobieta mogła zażądać porodu w drodze cesarskiego cięcia?
Zobacz wyniki ankiety, skomentuj
Komentarze
gos | 2014-02-12 17:33:42 | zgłoś naruszenie
teresa211186 | 2014-02-15 11:09:52 | zgłoś naruszenie
gos | 2014-02-17 14:59:49 | zgłoś naruszenie
kasiatarka | 2014-02-17 17:35:09 | zgłoś naruszenie
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować lub