- łatwe
- do 60 min
- Dodał: plomien
Składniki:
Składniki:
• 300 g pieczarek
• 150 g szynki
• 1 opakowanie wytrawnych korpusów do babeczek
• 1 szalotka
• Pół pęczka natki
• 2 łyżki keczupu
• 1 łyżka masła
• Sól, pieprz
• 300 g pieczarek
• 150 g szynki
• 1 opakowanie wytrawnych korpusów do babeczek
• 1 szalotka
• Pół pęczka natki
• 2 łyżki keczupu
• 1 łyżka masła
• Sól, pieprz
Sposób przygotowania:
Przygotowanie: • Pieczarki umyj i obierz. Drobno je pokrój. Posiekaj szalotkę, a szynkę potnij w maleńką kostkę. • Na patelni rozgrzej masło. Wrzuć na nie szalotkę, a po chwili pieczarki. Usmaż i dodaj szynkę. Smaż razem 2 minuty. Potem zdejmij z palnika i wystudź. Dorzuć posiekana natkę. Przypraw solą i pieprzem. Na koniec wymieszaj z keczupem. • Farsz nałóż do babeczek, wstaw je do piekarnika nagrzanego do 170 stopni na 10 minut. Podawaj ciepłe lub na zimno. Udekoruj listkami natki.
Głosowanie zostało zakończone.
Zacznij przygodę z pieluchami wielorazowymi!
Pieluchy wielorazowe stają się coraz popularniejszym wyborem wśród świadomych ekologicznie...
Co sądzisz o tym, by każda kobieta mogła zażądać porodu w drodze cesarskiego cięcia?
Zobacz wyniki ankiety, skomentuj
Komentarze
Zbyszek123 | 2014-01-24 18:22:20 | zgłoś naruszenie
bozena_osowiecka | 2014-01-24 21:38:06 | zgłoś naruszenie
andzinka86 | 2014-01-25 10:13:15 | zgłoś naruszenie
gos | 2014-01-25 15:08:11 | zgłoś naruszenie
halina2159 | 2014-01-27 08:50:19 | zgłoś naruszenie
gos | 2014-01-27 16:21:55 | zgłoś naruszenie
gos | 2014-01-27 16:22:47 | zgłoś naruszenie
bozena_osowiecka | 2014-01-27 21:41:50 | zgłoś naruszenie
halina2159 | 2014-01-28 09:06:08 | zgłoś naruszenie
bozena_osowiecka | 2014-01-28 21:48:09 | zgłoś naruszenie
gos | 2014-01-29 14:29:13 | zgłoś naruszenie
bozena_osowiecka | 2014-01-29 21:52:00 | zgłoś naruszenie
bozena_osowiecka | 2014-01-31 22:08:32 | zgłoś naruszenie
bozena_osowiecka | 2014-02-02 08:20:10 | zgłoś naruszenie
gos | 2014-02-03 22:13:47 | zgłoś naruszenie
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować lub