Przepisy: Dla rodziny
100 LETNIE JAJA WIELKANOCNE
Sposób przygotowania:
Jajka zalać zimną wodą,doprowadzić do wrzenia zmniejszyć ogień i gotować jeszcze 10 minut po czym wyjąć jajka i potłuc ich skorupki do wywaru dodać wszystkie
przyprawy i ponownie jajka zanurzyć w wodzie z przeprawami i na małym ogniu gotować przez 1 godzinę . Następnie pozostawić jaj w roztworze przynajmniej
na całą noc . Jajka obrać pokroić na ćwiartki i serwować .
przyprawy i ponownie jajka zanurzyć w wodzie z przeprawami i na małym ogniu gotować przez 1 godzinę . Następnie pozostawić jaj w roztworze przynajmniej
na całą noc . Jajka obrać pokroić na ćwiartki i serwować .
Wyszukaj przepis
Dlaczego fotoprezenty to idealny sposób na powiedzenie „Kocham Cię” Babci i...
Dom babci i dziadka to miejsce, gdzie czas płynie wolniej, a wspomnienia przybierają...
Co sądzisz o tym, by każda kobieta mogła zażądać porodu w drodze cesarskiego cięcia?
Zobacz wyniki ankiety, skomentuj
Komentarze
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować lub