Przepisy: Dla rodziny
Sposób przygotowania:
Truskawki umyj, osusz i dokładnie odszypułkuj.
Rozpuść truskawkową galaretkę w 3/4 szklanki gorącej wody, pozostaw do ostygnięcia. Schłodzoną wlej do miski i ubijaj mikserem około 2-3 minut aż zwiększy swoją objętość. Nie przerywając ubijania dodawaj stopniowo serek waniliowy. Powstałą masę wylej na tortownicę i wstaw do lodówki aby się ścisnęła.
Powtórz te same czynności z galaretką brzoskwiniową, wymieszaj ją z serkiem brzoskwiniowym. Wylej na tortownicę i ponownie pozostaw do stężenia.
Truskawki ułóż na wierzchu i zalej tężejącą galaretką truskawkową rozpuszczoną w 1 szklance gorącej wody. Wstaw do lodówki.
Rozpuść truskawkową galaretkę w 3/4 szklanki gorącej wody, pozostaw do ostygnięcia. Schłodzoną wlej do miski i ubijaj mikserem około 2-3 minut aż zwiększy swoją objętość. Nie przerywając ubijania dodawaj stopniowo serek waniliowy. Powstałą masę wylej na tortownicę i wstaw do lodówki aby się ścisnęła.
Powtórz te same czynności z galaretką brzoskwiniową, wymieszaj ją z serkiem brzoskwiniowym. Wylej na tortownicę i ponownie pozostaw do stężenia.
Truskawki ułóż na wierzchu i zalej tężejącą galaretką truskawkową rozpuszczoną w 1 szklance gorącej wody. Wstaw do lodówki.
Wyszukaj przepis
Świętuj 19 lat Ceneo
19 lat minęło jak jeden dzień! Wspólnie z Wami tworzymy jeden z największych e-commerców w...
Co sądzisz o tym, by każda kobieta mogła zażądać porodu w drodze cesarskiego cięcia?
Zobacz wyniki ankiety, skomentuj
Komentarze
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować lub