kawcia ja zawsze mialam tsh wysokie bynajmniej nieco ponad norme(nie trzymam wynikow w rękach) ft3i4 w normie dozywotnio bede brala eutyrox to wiem,ale zaden probme jesli tylko dzieci beda zdrowe bo planuje jeszcze 2
co ciekawe wg beta hcg ktore robila mi moja pani dr nie stwierdzono ciazy lub baardzo wczesną(nie wiem co to jest bardzo wczesna)ale bylam u niej w sobote a po niedzieli mialam teortycznie 5tydzien..
aninka niezly wynik 6 !to 2,5 nie jest tak żle..jestem zdania ze nie ma co sie rozczula tylko dzialać i maxymalnie wykorzystac meza czy partnera
nie wierze w te cale dni,godziny ..nie zawracalam nigdy sobie glowy
ostaniaa przyszedl Ci już okres? fajnie ze podoba Ci sie nasze forum nawet nie wiedzialam ze jest już pare osób
zawsze mnie ciekawilo jak inne kobiety z niedoczynnoscia radzily sobie w ciazy i jak wygladalo karmienie...bo te cale teorie jakoby mialybysmy byc bezplodne (jak jakis wyrok)to bujda,zdarza sie no ale trzeba byc dobrej mysli..
darinka jakos12-15zl ..a mialas juz kiedyś robione tsh?nie lam sie uwierz w siebie ze bedzie dobrze nikt nie bedzie ci wmawial ze nie bedziesz miec dzieci chyba ze nie bedziesz chciala ale dobre checi to za malo tzreba poprzec je praca mi nie dawali szans ze skoncze podstawówke...
obecnie biore tabletki antykoncepcyjne kontracept juz pol roku bo na razie nie chcemy miec dzieci lekarka stwierdzila ze ok skoro musze bo mechaniczne srodki zawiodły..jak skoncze to znow bedziemy mysleli o drugim bobo i po prostu wezniemy sie do dziela..jak zajde to dopiero bede sie badac..
czy u Was tsh jest na nfz czy trzeba placic?i czy robilyscie w poprzednich ciazach badania prenatalne? moj gin zrobil jedynie przeziernosc karkową w 13tc. to dziadostwo (tsh,ft3,ft4)lacznie kosztuje mnie60zl:/ robiac w ciazy co 2 mce +gin +endokrynolog to lepiej niz becikowe..wiec finansowo wole na razie inwestowac w tabletki ..
[link widoczny po zalogowaniu]