- łatwe
- powyżej 60 min
- Dodał: mama45
Składniki:
Ok. 1 kg truskawek
2 galaretki truskawkowe
2 galaretki pomarańczowe
6 śmietankowych serków Bakuś
2 galaretki truskawkowe
2 galaretki pomarańczowe
6 śmietankowych serków Bakuś
Sposób przygotowania:
Truskawki umyj, obierz z szypułek. 1 galaretkę truskawkową rozpuść w ½ szklance gorącej wody, pozostaw do ostygnięcia. Schłodzoną ubijaj mikserem około 2-3 minut aż zwiększy swoją objętość. Nie przerywając ubijania dodawaj stopniowo 3 serki. Powstałą masę wylej na tortownicę, wstaw do lodówki aby się ścisnęło. Po wyjęciu ułóż na niej truskawki. Rozpuść galaretkę pomarańczową w 1 ½ szklance gorącej wody i ostudź. Tężejącą wylej na wcześniejszą warstwę pokrytą truskawkami. Powtórz te same czynności z pozostałymi galaretkami.
Głosowanie zostało zakończone.
Spodnie dresowe dziecięce
Ulubione spodnie dzieci? Wiadomo, że dresy! Dzieci mają tu upodobania zbieżne z...
Co sądzisz o tym, by każda kobieta mogła zażądać porodu w drodze cesarskiego cięcia?
Zobacz wyniki ankiety, skomentuj
Komentarze
18082010 | 2014-07-05 20:51:51 | zgłoś naruszenie
iwona82 | 2014-07-21 22:16:35 | zgłoś naruszenie
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować lub