- łatwe
- do 30 min
- Dodał: Gaweuek
Składniki:
ciasto francuskie
pomidor
oliwki
szynka
sos pomidorowy/ keczup
ser
zioła
sól
pomidor
oliwki
szynka
sos pomidorowy/ keczup
ser
zioła
sól
Sposób przygotowania:
Ciasto francuskie rozwijamy i lekko rozwałkowujemy. Smarujemy sosem pomidorowym lub keczupem. Na wierzch układamy składniki (według uznania lub tego co mamy w lodówce). Całość posypujemy startym serem oraz przyprawiamy ziołami (np. bazylią) i odrobiną soli. Pieczemy wg instrukcji na opakowaniu ciasta francuskiego tj. 200-220 st. przez około 15 minut aż ser się rozpuści. Smacznego :)
Głosowanie zostało zakończone.
Dlaczego fotoprezenty to idealny sposób na powiedzenie „Kocham Cię” Babci i...
Dom babci i dziadka to miejsce, gdzie czas płynie wolniej, a wspomnienia przybierają...
Co sądzisz o tym, by każda kobieta mogła zażądać porodu w drodze cesarskiego cięcia?
Zobacz wyniki ankiety, skomentuj
Komentarze
beatka91 | 2014-03-29 19:05:23 | zgłoś naruszenie
gos | 2014-04-07 18:48:54 | zgłoś naruszenie
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować lub