- łatwe
- do 30 min
- Dodał: Gaweuek
Składniki:
ciasto francuskie
pomidor
oliwki
szynka
sos pomidorowy/ keczup
ser
zioła
sól
pomidor
oliwki
szynka
sos pomidorowy/ keczup
ser
zioła
sól
Sposób przygotowania:
Ciasto francuskie rozwijamy i lekko rozwałkowujemy. Smarujemy sosem pomidorowym lub keczupem. Na wierzch układamy składniki (według uznania lub tego co mamy w lodówce). Całość posypujemy startym serem oraz przyprawiamy ziołami (np. bazylią) i odrobiną soli. Pieczemy wg instrukcji na opakowaniu ciasta francuskiego tj. 200-220 st. przez około 15 minut aż ser się rozpuści. Smacznego :)
Głosowanie zostało zakończone.
Spodnie dresowe dziecięce
Ulubione spodnie dzieci? Wiadomo, że dresy! Dzieci mają tu upodobania zbieżne z...
Co sądzisz o tym, by każda kobieta mogła zażądać porodu w drodze cesarskiego cięcia?
Zobacz wyniki ankiety, skomentuj
Komentarze
beatka91 | 2014-03-29 19:05:23 | zgłoś naruszenie
gos | 2014-04-07 18:48:54 | zgłoś naruszenie
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować lub