- łatwe
- do 30 min
- Dodał: marysia86
Składniki:
bułeczki
salami drobno pokrojone (dodaje też nieraz boczek, szynkę)
szpinak
ser żółty starty
majonez kilka łyżek
śmietana 18%
salami drobno pokrojone (dodaje też nieraz boczek, szynkę)
szpinak
ser żółty starty
majonez kilka łyżek
śmietana 18%
Sposób przygotowania:
Rozgrzać piekarnik na 180st. Składniki mieszamy ze sobą (poza bułkami i szpinakiem) by powstała fajna masa. Szpinak przyrządzamy tak jak kto lubi. Bułki przekroić na pół, posmarować masą lub szpinakiem a na to masa, przełożyć na blachę na papier do pieczenia i wstawić do piekarnika. Piec ok 15 minut do czasu gdy bułki się zapieką na złoto. Polecam! Smacznego.
Głosowanie zostało zakończone.
Zacznij przygodę z pieluchami wielorazowymi!
Pieluchy wielorazowe stają się coraz popularniejszym wyborem wśród świadomych ekologicznie...
Co sądzisz o tym, by każda kobieta mogła zażądać porodu w drodze cesarskiego cięcia?
Zobacz wyniki ankiety, skomentuj
Komentarze
beatka91 | 2014-03-29 19:04:09 | zgłoś naruszenie
beatka91 | 2014-03-31 08:28:59 | zgłoś naruszenie
teresa211186 | 2014-03-31 11:01:21 | zgłoś naruszenie
moniska601 | 2014-03-31 18:26:59 | zgłoś naruszenie
Ela30K | 2014-04-01 22:39:18 | zgłoś naruszenie
gos | 2014-04-06 16:00:28 | zgłoś naruszenie
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować lub