- łatwe
- do 30 min
- Dodał: marysia86
Składniki:
bułeczki
salami drobno pokrojone (dodaje też nieraz boczek, szynkę)
szpinak
ser żółty starty
majonez kilka łyżek
śmietana 18%
salami drobno pokrojone (dodaje też nieraz boczek, szynkę)
szpinak
ser żółty starty
majonez kilka łyżek
śmietana 18%
Sposób przygotowania:
Rozgrzać piekarnik na 180st. Składniki mieszamy ze sobą (poza bułkami i szpinakiem) by powstała fajna masa. Szpinak przyrządzamy tak jak kto lubi. Bułki przekroić na pół, posmarować masą lub szpinakiem a na to masa, przełożyć na blachę na papier do pieczenia i wstawić do piekarnika. Piec ok 15 minut do czasu gdy bułki się zapieką na złoto. Polecam! Smacznego.
Głosowanie zostało zakończone.
Spodnie dresowe dziecięce
Ulubione spodnie dzieci? Wiadomo, że dresy! Dzieci mają tu upodobania zbieżne z...
Co sądzisz o tym, by każda kobieta mogła zażądać porodu w drodze cesarskiego cięcia?
Zobacz wyniki ankiety, skomentuj
Komentarze
beatka91 | 2014-03-29 19:04:09 | zgłoś naruszenie
beatka91 | 2014-03-31 08:28:59 | zgłoś naruszenie
teresa211186 | 2014-03-31 11:01:21 | zgłoś naruszenie
moniska601 | 2014-03-31 18:26:59 | zgłoś naruszenie
Ela30K | 2014-04-01 22:39:18 | zgłoś naruszenie
gos | 2014-04-06 16:00:28 | zgłoś naruszenie
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować lub