A ja mam teściów spoko...poki co...treściowa nie wtraca się...zawsze jak coś się dzieje to najpierw się z tym"prześpi"...potem dzwoni i wyraża swoje zdanie...ale na spokojnie...wiem że bardzo wszystko przeżywa...martwi się ale nie zrzędzi...a teść...trochę chwalipięta ale taki serdeczny...zawsze można na nich liczyć...chyba większe problemy mam ze swoją mamą
No ja na teściów też nie narzekam. Czasami coś im się wyrwie czy próbują pocieszyć w sprawie starań...może czasem niefortunnie, ale wiem, że chcą dobrze. Po prostu inaczej nie potrafią. To dla nich nowa sytuacja. Mają dwie wnusie i to raczej bez większych problemów. Wiem, że chcą dla nas dobrze i życzą nam jak najlepiej. A co najważniejsze-nie poruszają sami tego tematu. Jak my zaczniemy-ok-podejmują, ale sami nigdy i za to ich szanuję i bardzo dziękuję
Hej dziewczyny nie wiem czy ktoś coś nowego napisał bo tu dalej różnie z tymi postami mogę nie widzieć ich..
Wisienka testowałas juz ?
Co z Cupcake, Butterly, Lena, Pigwa itd ? jak jak u Was ?
bo strna strasznie szaleje. nie pokazuje wiadomosci, dopiero wchodzac na "moj profil" i ostatnia wiadomosc to pokazuje sie strona 1924 ktorej nie ma na forum jeszcze;/