dzień dobry
witam się z pijawkią przy cycu
zabieram się za odpisywanie
Oliwia- 90 lat no to super wiem, fajnie że się ucieszyli i Dziadek wuzek kupi
właśnie muszę kupić te babeczki
Malutka- no to co , że przerwałaś starania idziesz z nami!!!!
Kanak-to Mikołaj już dorodny chłopulek
Agusia185- to nie jest tak, że nie przyjmujemy nikogo nowego bo przyjmuje chętnie tylko po prostu jak widać jesteśmny zgrane wiemy o sobie na prawdę sporo i potwierdzam to co napisała Evcia np. Oliwia jest krócej a znamy się jak "łyse konie" bo Oliwia najpierw podczytała i wkroczyła w temat
evcia- Na Wspólnej jest super- najlepszy serial
ja też tak mam, że jak coś robię to myślę co u Was się dzieje a jak nie mogę na neta wejść to szału dostaję
a wczoraj jak siedziałam u Mamci i przeczytałam , że masz zielone światło to powiedziałam "jest" a moja Mamcia mówi co się stało a ja na to" Eva może się starać"
Daria- mój Michał wcześniej drugiego brzdąca by chciał
no fajnie by było gdyby Mamcia była z Wami ale rozumiem ją moja jest identyczna... też bym chciała żeby sobie życie ułożyła bo należy jej się to bo jest wspaniałą kobietą
Misia- no dobry pomysł po prostu zmieniamy nazwę i tyle a reszta zostaje bez zmian. Masz rację mówię leż a jak leżeć skoro Majusia też potrzebuje uwagi i to normalne na szczęście już na prawdę blisko finiszu
Agab- wspaniale, że u Waszego chłopca jest lepiej tak masz rację jak się człowiek napatrzy to później tylko się cieszy , że ma zdrowiutkie Dziecko w domku..
Ulinko- ja mogę iść jak tak trzeba no problem
jestem na TAK
daria- u mnie to samo dzisiaj 5.30 pobudka i Zosi gadać się chce i uśmiechy walić i trzeba było się chichrać z nią ale po godzinie na szczęście padła
a te rogale faktycznie pychotka bo jadłam
lubię DDTVN i ten nowy cykl "AKtywna mama"
Misia- wydaje mi się, że Majcia chce zwrócić na siebie uwagę może czuje, że to już tuż tuż wraz z powiększajćycm się brzuszkiem
Oliwia- podczytujesz nas
hehe super Mamuśka się szykuje wszystko notujesz tylko się chwali
tak to prawda też jesteśmy zżyte i pojawienie się każdego Wrześniowego Bobasa bardzo przeżywałyśmy no i powiem Ci, że przydatne to wszystko bo piszemy do siebie sms-y jak coś nas nurtuje a akurat nie możemy się pojawić na forum. Co do wózka to póki co polecam bardzo jeśli nie musisz go nosić po schodach bo jest za ciężki
Rurcia- o tak ja na końcówce to byłam pokręcona tzn, byłam na maxa doładowana i latałam jak osioł ale miałam różne humorki
no ciężko jest nie ma co
HeloPoli- mi zostało 2kg i za cholere nie mogę tego zrzucić ale dzisiaj w DDTVN mówili , że matki karmiące powinny mieć mały zapas no i tego się trzymam
Elizka superaśna
dobrze, że M wziął się do roboty
Daria- ja tego na pewno tak nie odebrałam bo też piszę dużo o Zosi ale to chyba normalne tzn tak mi się wydaje i Dziewczyny te co są i były też tego chyba chętnie słuchają i cieszą się razem z nami ja się cieszę z postępów Lorka i chętnie tego słucham@
dobra rozpisałam się ale nadrobić trzeba było
chyba nikogo nie pominęłam tak misz masz w tym poście bo odpisuję w wordzie po kolei lecę po postach
tak mi najłatwiej jak mam dużo
dobra uciekam bo obiad chyba się sam nie zrobi...a może??
[link widoczny po zalogowaniu]
[link widoczny po zalogowaniu]