- łatwe
- do 60 min
- Dodał: marzena_anna_ganfler
Składniki:
20 pieczarek (im większe tym lepsze)
pół papryki czerwonej
pół puszki kukurydzy
1 ugotowana marchewka
pół puszki groszku zielonego
ser żółty starty (ja miałam pod ręką oscypek więc jego użyłam)
6 plasterków szynki
pół papryki czerwonej
pół puszki kukurydzy
1 ugotowana marchewka
pół puszki groszku zielonego
ser żółty starty (ja miałam pod ręką oscypek więc jego użyłam)
6 plasterków szynki
Sposób przygotowania:
Pieczarki obrać i usunąć nóżki, (które można podsmażyć i również dorzucić do farszu). Paprykę, marchewkę oraz szynkę kroimy w drobną kosteczkę. Ser żółty (jeśli mamy w kostce ścieramy). Pokrojoną paprykę, marchewkę, szynkę wraz z kukurydzą, zielonym groszkiem i serem wrzucamy do miski i wszystko razem mieszkamy. Na blasze układamy długi kawał folii aluminiowej, a na niej pieczarki z farszem, po czym zawijamy folię. Wkładamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy około 45 minut w 180 stopniach.
Głosowanie zostało zakończone.
Dlaczego fotoprezenty to idealny sposób na powiedzenie „Kocham Cię” Babci i...
Dom babci i dziadka to miejsce, gdzie czas płynie wolniej, a wspomnienia przybierają...
Co sądzisz o tym, by każda kobieta mogła zażądać porodu w drodze cesarskiego cięcia?
Zobacz wyniki ankiety, skomentuj
Komentarze
Ela30K | 2014-04-30 23:01:15 | zgłoś naruszenie
moonlight5555 | 2014-05-02 09:16:59 | zgłoś naruszenie
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować lub