Punkty: 0

odwiedziny: 1      poprzedni | następny

powrót

Zupka jażynowa

  • łatwe
  • do 30 min

Składniki:

mała marchewka
pietruszka
mały kawałek pora
kawałeczek selera
pół ziemniaka
pół łyżeczki masła
łyżeczka ugotowanego groszku

Sposób przygotowania:

Włoszczyznę umyj, obierz i pokrój na małe kawałki. Zagotuj w garnuszku niecałą szklankę wody, wrzuć warzywa. Gotuj do miękkości. Zdejmij z gazu. Gdy zupa przestygnie, dodaj masło, zmiksuj na krem.


Głosowanie zostało zakończone.


Komentarze

Nikt nie dodał jeszcze komentarza.

Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować lub Zaloguj przez facebook

Co sądzisz o tym, by każda kobieta mogła zażądać porodu w drodze cesarskiego cięcia?



Zobacz wyniki ankiety, skomentuj