- łatwe
- do 30 min
- Dodał: suliko
Składniki:
mała marchewka
pietruszka
mały kawałek pora
kawałeczek selera
pół ziemniaka
pół łyżeczki masła
łyżeczka ugotowanego groszku
pietruszka
mały kawałek pora
kawałeczek selera
pół ziemniaka
pół łyżeczki masła
łyżeczka ugotowanego groszku
Sposób przygotowania:
Włoszczyznę umyj, obierz i pokrój na małe kawałki. Zagotuj w garnuszku niecałą szklankę wody, wrzuć warzywa. Gotuj do miękkości. Zdejmij z gazu. Gdy zupa przestygnie, dodaj masło, zmiksuj na krem.
Głosowanie zostało zakończone.
Zacznij przygodę z pieluchami wielorazowymi!
Pieluchy wielorazowe stają się coraz popularniejszym wyborem wśród świadomych ekologicznie...
Co sądzisz o tym, by każda kobieta mogła zażądać porodu w drodze cesarskiego cięcia?
Zobacz wyniki ankiety, skomentuj
Komentarze
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować lub