Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o polityce cookies i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Nowe zasady wchodzące w życie 25 maja 2018. (więcej)
ebobas (offline) |
02-04-2009 13:40:03 |
|
Najlepszy czas na profesjonalną sesję ciążową, to miesiąc przed narodzinami dziecka. Brzuch kobiety jest już wtedy zaokrąglony jak piłka, wyraźnie zarysowany pod ubraniami, dostojny i piękny- mówi Sławek Chelis, fotograf.
czytaj więcej |
toja51 (offline) |
22-12-2009 17:54:41 |
Kraków |
Jak ja byłam w ciąży, to raczej należało się "wstydzić" brzucha. To ładne, że współczesne traktowanie ciążowego brzucha, pozwala kobiecie bez dziewięciomiesięcznej przerwy czuć się kobieco i atrakcyjnie. Na pewno to dobrze robi nie tylko im, ale i i ich mężczyznom
![]() |
erka (offline) |
29-12-2009 14:07:12 |
International |
Ja mam kilka zdjęc. Co prawda sesji nie robiliśmy, ale zdjęcia są, tylko brzuchol jest raczej niewiarygodnie wielgachny a nie seksowny
![]() ... |
toja51 (offline) |
29-12-2009 16:23:08 |
Kraków |
Kamień z serca mi spadł. Myślałam, że to ja mam brak należytego stosunku do ciążowego brzucha. Bo ja rozumiem, że można się cieszyć z brzucha w kontekście radości z dziecka, które w nim jest. Ale żeby mówić, że brzuch ciężarnej jest seksowny, to już przesada. Chęć pozbycia się brzucha wręcz dodaje sił podczas porodu
![]() |
jmijeczka (offline) |
29-12-2009 19:19:22 |
Wlkp
Moderator
|
Zgadzam sie
![]() Ja tam kilka zdjec brzuchola mam.. ale te ostatnie.. jakos nie szczegolnie mam ochote pokazywac je wszem i wobec ![]() ![]() |
Sympatyczna (offline) |
29-12-2009 21:48:13 |
Moderator
|
|
jmijeczka (offline) |
29-12-2009 22:09:22 |
Wlkp
Moderator
|
Nooo wlasnie.. te rozstepy... a ja glupia cieszylam sie ze ich nie mam.. w 9 miesiacu pojawily sie w ilosci do kwadratu! I juz mi sie odechcialo zdjec
![]() |
erka (offline) |
04-01-2010 13:58:29 |
International |
Dziewczyny moje rozstępy to prawdziłe dzieło sztuki w wykonaniu natury. Wątpliwie piękne to dzieło, ale jednak.... A wygląda to mniej więcej tak, ze wokół pępka mam coś w rodzaju sinych promieni... jak słońce wyryta na brzuchu... na całej jego szerokości i długości... Nic nie pomogo + balsamy, oliwki dwa razy dziennie.. A w szpitalu położna miała czelnośc stwierdzić: ohoho jakie rozstępy... pacjentka się niczym nie smarowała - a trzeba dbac o skórę w ciąży ... myślałam już że jej coś niemiłego powiem...
... |
toja51 (offline) |
06-01-2010 14:14:20 |
Kraków |
Oj erka, ale sie usmialam, czytajac ten wpis...Nie zebym Ci nie wspolczula z powodu tych rozstepow (tez mam, ale nie az tak piekne
![]() ![]() ![]() |
Sympatyczna (offline) |
08-01-2010 00:49:53 |
Moderator
|
Erka - znając siebie to bym powiedziała coś do słuchu... co ja rozstępy obchodzą?? dermatolog, czy położna
![]() ![]() ![]() ja swoje mam i się nie wstydzę ![]() ![]() ![]() Człowiek przestaje się bawić nie dlatego, że się starzeje, tylko starzeje się dlatego, że przestaje się bawić |
edzia23 (offline) |
15-01-2010 12:24:20 |
czeladź |
sesij również sobie nie robiłam ale kilka foteczek mam
![]() co do rozstępów też je mam i to dość dużo-naszczęśśście nie są ąż tak widoczne ale są ![]() nie przeszkadzają mi bo to taka moja mała pamiątka po cudeńku które kiedyś mieszkało w moim brzusiu ![]() ![]() jmijeczka ja również przez całą ciąże miałam gładki brzuch a tu bach... tydzień przed porodem i cały brzucho "posiekany" ![]() ![]() Więc oliwki i balsamy (niby przeciw rozstępą) nie pomogły ![]() ![]() [link widoczny po zalogowaniu] |
marycha913 (offline) |
06-03-2010 16:27:08 |
Radomsko |
ja zrobilam sobie zdjecia 2 tygodnie przed porodem i jestem zadowolona z tej pamiatki
![]() [link widoczny po zalogowaniu] [link widoczny po zalogowaniu] |
emwaa (offline) |
05-10-2010 10:32:34 |
Lublin |
Ja, ,jak byłam w ciąży długo się wachałam, czy pójść do fotografa, na szczęście na samej końcówce się zdecydowałam. Zdjęcia mam naprawdę rewelacyjne! i już teraz, kiedy od ciąży mija coraz więcej czasu patrze na nie z utęsknieniem za brzuszkiem, który miałam... ale zdjęcia pozostaną na zawsze
![]() ![]() |
Nena (offline) |
29-11-2011 22:28:30 |
|
ja zrobilam w ciazy i potem jak dzidzia miala 6 miesiecy, potem po roczku. Juz mam swojego stalego foografa - pan Nawrozidis. Polecam
radosc, nosze ja w sobie |
aniad (offline) |
21-12-2011 12:22:42 |
Katowice |
co do artykułu, który miesiac jest najlepszy to sprawa indywidualna. u wielu dziewczyn 8 miesiac to juz jednak za pozno...wlasnie z przyczyn, o których piszecie, brzuch jest juz cięzki, pojawiają się rozstępy, opuchlizna, ogólne zmęczenie... ja osobiscie radzę rezerwacją zainteresować się już koło 6 miesiaca (w zależnosci od dostępności fotografa trafia się wtedy na 7 - bezpieczny miesiąc:-)
są tez dziewczyny (ja np. wlasnie tak wyglądałam), ze najładniej wyglądają ze zgrabnym, 5-6 miesięcznym brzuszkiem, potem to juz niestety namiot;-))) |
Nena (offline) |
27-12-2011 18:24:12 |
|
swiete slowa z tym namiotem hehe
choc dobryfotograf tez potrafi odpowiednio ustawic, oswietlic, wybrac poze bysmy ladnie jako namiot wygladaly :-) radosc, nosze ja w sobie |
lenkaa82 (offline) |
20-11-2014 17:39:37 |
warszawa |
Mnie osobiście bardzo się te sesje z brzuszkiem podobają, aczkolwiek ja sama troszkę się boję ... żeby nie zapeszyć ...
|
kasztanka2 (offline) |
22-11-2014 20:34:34 |
Bartłomiejowice |
Ja miałam ładny brzuch w 8 miesiącu ciąży, bez rozstępów i chętnie się nim pochwaliłam na portalu społecznościowym, po tym jak mąż zrobił mi kilka ładnych fotek. Niestety były to zdjęcia w domu, bo w listopadzie ciężko byłoby odsłaniać brzuch na zdjęcia plenerowe ... :p
|
magdalenakowal (offline) |
04-12-2014 21:05:17 |
Dębogóra |
Hej dziewczyny!
Ja miałam robioną sesje zdjęciową w ciąży! Jest to naprawdę niesamowite doświadczenie... A ponieważ zdjęcia wyszły piękne moge Wam polecić In2itStudio w Poznaniu. Są profesjonalni i przemili! Tu możecie się z nimi skontaktować [link widoczny po zalogowaniu] Trzymajcie się! :* |
donnavito (offline) |
05-01-2015 20:28:27 |
Iława |
Ja żałuję, bo sesji nie zrobiłam, chciałam, ale zawsze tak zganialam na inny dzień, aż urodziłam, a to piękna pamiątka, widzialam tak piękne zdjęcia że byłam w szoku, warto wydac troche i oddac się w rece profesjonalisty, najlepiej razem z przyszłym tatusiem. Ciąża jest przeciez czymś wyjątkowym, warto mieć pamiątkę.
|
Globalne
Wątki: 5984, Posty: 1490684, Użytkownicy: 73628.
Ostatnio dołączył/a Mags1234.
Statystyki tego forum
Wątki: 219, Posty: 14276.