- łatwe
- do 30 min
- Dodał: Aneta123
Składniki:
Około 200-250 g truskawek
2-3 łyżki jogurtu naturalnego
1 łyżeczka soku z cytryny
2-3 łyżki jogurtu naturalnego
1 łyżeczka soku z cytryny
Sposób przygotowania:
Truskawki umyj, osusz i dokładnie odszypułkuj. Włóż do miski, dodaj jogurt, sok z cytryny i wszystko razem zmiksuj. Przełóż do pojemniczków i wstaw do zamrażalnika na około 1,5 godziny
Głosowanie zostało zakończone.
Zacznij przygodę z pieluchami wielorazowymi!
Pieluchy wielorazowe stają się coraz popularniejszym wyborem wśród świadomych ekologicznie...
Co sądzisz o tym, by każda kobieta mogła zażądać porodu w drodze cesarskiego cięcia?
Zobacz wyniki ankiety, skomentuj
Komentarze
kasia2 | 2014-07-05 20:40:56 | zgłoś naruszenie
18082010 | 2014-07-05 20:50:18 | zgłoś naruszenie
iwona82 | 2014-07-21 22:08:16 | zgłoś naruszenie
kasiatarka | 2014-08-08 20:28:44 | zgłoś naruszenie
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować lub