- łatwe
- do 30 min
- Dodał: Aneta123
Składniki:
1 szklanka jagód
330 g śmietany 30 %
½ szklanki cukru pudru
1 łyżeczka cukru waniliowego
330 g śmietany 30 %
½ szklanki cukru pudru
1 łyżeczka cukru waniliowego
Sposób przygotowania:
Jagody umyj i ocieknięte zmiksuj z cukrem pudrem. Śmietanę ubij z cukrem waniliowym a następnie połącz z musem jagodowym. Przelej do pojemniczków i wstaw do zamrażalnika na 4godziny.
Głosowanie zostało zakończone.
Dlaczego fotoprezenty to idealny sposób na powiedzenie „Kocham Cię” Babci i...
Dom babci i dziadka to miejsce, gdzie czas płynie wolniej, a wspomnienia przybierają...
Co sądzisz o tym, by każda kobieta mogła zażądać porodu w drodze cesarskiego cięcia?
Zobacz wyniki ankiety, skomentuj
Komentarze
anna_wacowska | 2014-07-08 12:29:00 | zgłoś naruszenie
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować lub