- średnie
- do 60 min
- Dodał: marzena_anna_ganfler
Składniki:
50 gad pieczarek
2 cebulki
20 gad piersi z kurczaka
1/2 pęczka natki
oliwa
2 łyżki masła
50 ml śmietany
sól
pieprz
2 cebulki
20 gad piersi z kurczaka
1/2 pęczka natki
oliwa
2 łyżki masła
50 ml śmietany
sól
pieprz
Sposób przygotowania:
Pieczarki oczyścić , pokroić. Cebulę obrać, posiekać. Pierś z kurczaka pokroić w kostkę. Natkę opłukać, 1/2 gałązki odłożyć, resztę posiekać. Rozgrzać masło, wrzucić pokrojoną i doprawioną pierś i podsmażyć. Dodać cebulę, zeszklić. Dołożyć pieczarki, smażyć 10 minut. Wsypać natkę, doprawić solą i pieprzem, wlać śmietanę. Dusić na małym ogniu 10 minut. Podałam z ryżem.
Głosowanie zostało zakończone.
Spodnie dresowe dziecięce
Ulubione spodnie dzieci? Wiadomo, że dresy! Dzieci mają tu upodobania zbieżne z...
Co sądzisz o tym, by każda kobieta mogła zażądać porodu w drodze cesarskiego cięcia?
Zobacz wyniki ankiety, skomentuj
Komentarze
PaolaKK | 2014-03-12 18:02:43 | zgłoś naruszenie
marika1503 | 2014-03-12 19:41:34 | zgłoś naruszenie
halina2159 | 2014-03-13 12:23:09 | zgłoś naruszenie
AGNEZ | 2014-03-14 22:01:46 | zgłoś naruszenie
AGNEZ | 2014-03-17 16:24:40 | zgłoś naruszenie
ANDY03 | 2014-03-18 08:21:14 | zgłoś naruszenie
barbarus | 2014-04-04 19:23:10 | zgłoś naruszenie
gos | 2014-04-06 16:00:55 | zgłoś naruszenie
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować lub