Dziewczyny a co myślicie o imieniu Jędrzej dla chłopca ? Mi się te wszystkie Jasie,Stasię,Antosie podobają, ale jak zawołam na plac zabaw np.to mi się się pewnie z pięciu obróci hah
Iza ja mam męża Jędrzeja imię bardzo fajnie bo pasuje do każdego wieku i można ładnie zdrabniać on też lubi swoje imię chociaż bardzo często zdarza się że ludzie pytają czy ma na imię Andrzej, zupełnie jest to dla mnie niezrozumiałe bo przecież Andrzej to Andrzej a Jędrzej to Jędrzej
Cytuj Lililo Iza ja mam męża Jędrzeja imię bardzo fajnie bo pasuje do każdego wieku i można ładnie zdrabniać on też lubi swoje imię chociaż bardzo często zdarza się że ludzie pytają czy ma na imię Andrzej, zupełnie jest to dla mnie niezrozumiałe bo przecież Andrzej to Andrzej a Jędrzej to Jędrzej
To ja pierwsze słyszę żeby te imiona mylić
Kiedyś mi się tyle imion podobało a teraz gdy mam wybrać dla swojego dziecka to nagle kazde mi się z ks kojarzy itp
U nas w drodze drugi synek.. przy pierwszym był problem z wyborem a co dopiero teraz.. mamy całkiem inne gusta z mężem heh i walka jest ostra.. chwilowo myślimy o Dominiku