Witajcie. Jestem w 6 tygodniu mam termin na koniec maja.. Nie byłam jeszcze u lekarza i nie wiem kiedy najlepiej pójść? Myślicie że jeśli pójdę w 6 tygodniu będzie juz widać zarodek? A jeśli nie? Nie wiem co robić. Jak jest z wami?
Witam się i ja Mam na imię Ola i to moja trzecia ciąża, też nie byłam jeszcze u lekarza, czekam do końca 7 tygodnia ponieważ w poprzednich ciążach byłam u lekarza znacznie wcześniej co skutkowało dodatkowymi nerwami ponieważ na usg jeszcze nie było widać nic konkretnego. Mam nadzieje że z czasem będzie Nas więcej i wspólnie będziemy cieszyć się pięknym okresem ciąży
Hej dziewczyny. Dzisiaj kończę 6 tydzień jutro zaczynam 7. Rano poczułam przez chwile mocniejszy ból podbrzusza.. Wy też tak czasem macie albo mieliście? Boję się bo jestem po jednym poronieniu a ma być to moje pierwsze maleństwo Dajcie znać jak u was?
Hej Kasia1245
Ja też jestem po poronieniu i dlatego w poprzedniej ciąży bardzo się bałam o moją córeczkę, na szczęście ciążę donosiłam, teraz gdy jestem w ciąży po raz trzeci nadal boję się każdej niepokojącej sytuacji. Najlepiej skonsultować się z lekarzem, w moim przypadku jest tak, że tylko widok zdrowo i prawidłowo rozwijającej się ciąży na ekranie monitora aparatu do usg jest w stanie mnie uspokoić. Powodzenia i samych dobrych wiadomości Ci życzę
Hej dziewczyny
Ja też koszmarnie się czuję , poranne mdłości mam poranne tylko z nazwy bo tak naprawdę od przedwczoraj trwają bez przerwy w dzień i w nocy Kiedy macie pierwszą wizytę? A może jesteście już po? Ja idę w następnym tygodniu, no i troszkę się boję
Ja jeszcze się nie umówiłam na pierwszą wizytę ale mam swojego lekarza na którego nasze mogę liczyc i zawsze czekam max 2 dni na wizytę wiec jeszcze poczekam troszkę żeby się nie martwić za wczasu A moje samopoczucie nie ustępuje