Kochane!
Czy to wkoncu to na co czekam od 2 lat? Dodam ze kluje mnie lewy jajnik, mam duzo sluzu i zawsze mialam dostep do szyjki a teraz nawet sprawdzić nie można..
Wczesniej bralam Miovelia Nac..
Niech któraś da mi nadzieje :/
Cześć dziewczyny opowiem wam moja historie wiec 2 lata starać PCOS . Leki symfonik aromek duphatson . Cykle 30/32 13 dc podany zastrzyk ovitarelle przytulanie 13,14,15 i 18 dc 19 dc monitorig i jeden pecherzyki pękł . Powiedzcie mi jakie mam szanse na ciąże
Moja siostra brała inofem i monitorowała swoje dni płodne za pomocą urządzenia komputer cyklu myway. On na podstawie temperatury ciała, poziomu hormonu LH i jakości śluzu szyjkowego wyznaczał jej dni płodne. Wiem, że kupiła go na stronie naturalnaplodnosc.
Nie ma wyjścia tylko trzeba zrobić test, liczę że się udało Polecam starającym się Afrodytę tester owulacyjny ze śliny wielokrotnego użytku. Na prawdę może się przydać
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2019-05-20 21:46 przez Beatriz32.
Tak też jest świetny, ale wiadomo droższy, ja dostałam w prezencie fakt że MyWay to inwestycja na lata, bo służy do antykoncepcji jak i do planowania dziecka warto warto, dzięki niemu przestałam truć się tabletkami anty.