Jakiś czas temu nabyłam nową nieruchomość. Planuję przeznaczyć ją pod wynajem, dlatego poszukuję mebli przystępnych cenowo, z szybką dostawą i dużym wyborem. Głównie szukam mebli kuchennych, narożnika, stołu i krzeseł oraz [link widoczny po zalogowaniu].
Osobiście mogę Ci polecić sklep [link widoczny po zalogowaniu]. Mają znakomitą obsługę, która z pewnością pomoże Ci w doborze mebli Sama dzięki nim urządziłam niemal całe mieszkanie i jestem zachwycona
Moze dorzuć jeszcze zmywarkę? Nie wiadomo, czy osoba, która wynajmie meiszkanie będzie wprowadzać sie z takim sprzetem. A zmywarka to jednak duża oszczędność...wiem, wiem - wynajmujący pewnie bedzie sam płacił rachunki, ale w trosce o srodowisko, itp...może niech lepiej taka zmywarka będzie. Zerknj tutaj: [link widoczny po zalogowaniu]
Mam to samo. Też zawsze ląduję w Ikei. Chociaż ostatnio meble od nich zamawiałam juz online z dostawą pod drzwi bo tak jest szybciej i wygodniej. A teraz można nawet i montaż zlecić Montierowi Mebli dzieki czemu oszczędza się na czasie i nerwach ;p