Proszę o rade =) Gdzie kupujecie zabawki na Święta dla swoich dzieci? Mam jeden sprawdzony sklep shop.super-planet. Jestem zadowolona z ich usług. Szybko, sprawnie, bez problemu. Naprawdę polecam,ale poszukuję zabawki które już wysprzedane w tym sklepie =( Dziękuje za każda radę
Tylko w internecie, tak jest najszybciej i najłatwiej. Co prawda obecnie w rodzinie same niemowlaki, więc zabawek kupuję znacznie mniej, ale gdyby ktoś szukał prezentu dla malucha mogę polecić [link widoczny po zalogowaniu] ręcznie szyty
Ja już zabawek nie kupuję... mam ich całą masę, że nawet nie ma miejsca na to, by je przechowywać! Zmuszona byłam nawet do kupna [link widoczny po zalogowaniu], by umożliwić przechowywanie drobnych samochodzików i klocków w należytym porządku...
Zabawki nie tylko na prezent na Święta kupuję na [link widoczny po zalogowaniu] bo mają fajny asortyment, szybką dostawę, no i przede wszystkim bardzo często są jakieś promocje. W sumie to cały czas można kupić jakieś zabawki w niższej cenie. Zdarza się, że są przecenione nawet o połowę ceny.