- średnie
- do 60 min
- Dodał: centrina
Składniki:
Na ciasto:
3 szklanki mąki
1 szklanka ciepłej przegotowanej wody
1 jajko
2-3 łyżki oleju
sól
Na farsz:
1,5-2 kg jabłek (dowolnie pokrojonych np. w ósemki lub w grubszą kostkę)
3 szklanki mąki
1 szklanka ciepłej przegotowanej wody
1 jajko
2-3 łyżki oleju
sól
Na farsz:
1,5-2 kg jabłek (dowolnie pokrojonych np. w ósemki lub w grubszą kostkę)
Sposób przygotowania:
1. Zagnieść ciasto. Na każdy krążek ciasta nakładać jabłka i lepić pierogi. 2. Gotowe pierogi ugotować w osolonym wrzątku. Podawać z topionym masłem i cukrem lub ze śmietaną, cukrem i szczyptą cynamonu
Głosowanie zostało zakończone.
Spodnie dresowe dziecięce
Ulubione spodnie dzieci? Wiadomo, że dresy! Dzieci mają tu upodobania zbieżne z...
Co sądzisz o tym, by każda kobieta mogła zażądać porodu w drodze cesarskiego cięcia?
Zobacz wyniki ankiety, skomentuj
Komentarze
Sayen | 2013-09-14 22:28:30 | zgłoś naruszenie
Wagus | 2013-09-15 10:17:35 | zgłoś naruszenie
kol196 | 2013-09-16 09:49:56 | zgłoś naruszenie
dziub3k | 2013-09-16 14:04:28 | zgłoś naruszenie
catrinka | 2013-09-19 15:45:55 | zgłoś naruszenie
kasiatarka | 2013-09-23 17:06:11 | zgłoś naruszenie
iskra1213 | 2013-09-24 16:45:23 | zgłoś naruszenie
84120716423 | 2013-09-28 09:31:19 | zgłoś naruszenie
bibuszka | 2013-09-30 12:39:31 | zgłoś naruszenie
pionas | 2013-09-30 16:20:33 | zgłoś naruszenie
Springwind | 2013-10-01 10:58:11 | zgłoś naruszenie
84120716423 | 2013-10-04 07:54:55 | zgłoś naruszenie
Springwind | 2013-10-07 14:06:13 | zgłoś naruszenie
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować lub