- łatwe
- powyżej 60 min
- Dodał: justyna0420
Składniki:
-8 niewielkich ziemniaków
-50g roztopionego masła
-3 cebule
-szklanka startego żółtego sera
-50g salami
-50g roztopionego masła
-3 cebule
-szklanka startego żółtego sera
-50g salami
Sposób przygotowania:
1.Obierz i pokrój cebulę w półtalarki,a salami w paski. 2.Nakłuj ziemniaki widelcem i piecz w piekarniku w temp. 200̊ stopni przez godzinę. 3.Wystudzone ziemniaki przekrój na pół i wydrąż miąższ,zostawiając ponad 0,5cm tuż przy skórce.Natrzyj wnętrze ziemniaka roztopionym masłem. 4.Rozgrzej grill i ułóż ziemniaki na ruszcie odkrojoną stroną do dołu.Grilluj przez 10-15 minut.Odwróć i grilluj przez kolejne 5 minut. 5.Przypraw łódeczki solą i pieprzem do smaku.Napełnij je dodatkami:salami,cebulą i serem.Następnie grilluj je przez ok.10 minut,aż ser zacznie się topić.Podawaj gorące.
Głosowanie zostało zakończone.
Dlaczego fotoprezenty to idealny sposób na powiedzenie „Kocham Cię” Babci i...
Dom babci i dziadka to miejsce, gdzie czas płynie wolniej, a wspomnienia przybierają...
Co sądzisz o tym, by każda kobieta mogła zażądać porodu w drodze cesarskiego cięcia?
Zobacz wyniki ankiety, skomentuj
Komentarze
kasia2 | 2014-05-17 08:33:38 | zgłoś naruszenie
18082010 | 2014-05-18 11:17:50 | zgłoś naruszenie
dorota1612 | 2014-05-18 12:36:58 | zgłoś naruszenie
Ela30K | 2014-05-19 20:37:42 | zgłoś naruszenie
angie1713 | 2014-05-20 12:30:29 | zgłoś naruszenie
18082010 | 2014-05-20 20:50:40 | zgłoś naruszenie
angie1713 | 2014-05-21 13:21:15 | zgłoś naruszenie
dorota1612 | 2014-05-23 10:44:00 | zgłoś naruszenie
angie1713 | 2014-06-10 20:37:48 | zgłoś naruszenie
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować lub