- łatwe
- powyżej 60 min
- Dodał: justyna0420
Składniki:
-8 niewielkich ziemniaków
-50g roztopionego masła
-3 cebule
-szklanka startego żółtego sera
-50g salami
-50g roztopionego masła
-3 cebule
-szklanka startego żółtego sera
-50g salami
Sposób przygotowania:
1.Obierz i pokrój cebulę w półtalarki,a salami w paski. 2.Nakłuj ziemniaki widelcem i piecz w piekarniku w temp. 200̊ stopni przez godzinę. 3.Wystudzone ziemniaki przekrój na pół i wydrąż miąższ,zostawiając ponad 0,5cm tuż przy skórce.Natrzyj wnętrze ziemniaka roztopionym masłem. 4.Rozgrzej grill i ułóż ziemniaki na ruszcie odkrojoną stroną do dołu.Grilluj przez 10-15 minut.Odwróć i grilluj przez kolejne 5 minut. 5.Przypraw łódeczki solą i pieprzem do smaku.Napełnij je dodatkami:salami,cebulą i serem.Następnie grilluj je przez ok.10 minut,aż ser zacznie się topić.Podawaj gorące.
Głosowanie zostało zakończone.
Spodnie dresowe dziecięce
Ulubione spodnie dzieci? Wiadomo, że dresy! Dzieci mają tu upodobania zbieżne z...
Co sądzisz o tym, by każda kobieta mogła zażądać porodu w drodze cesarskiego cięcia?
Zobacz wyniki ankiety, skomentuj
Komentarze
kasia2 | 2014-05-17 08:33:38 | zgłoś naruszenie
18082010 | 2014-05-18 11:17:50 | zgłoś naruszenie
dorota1612 | 2014-05-18 12:36:58 | zgłoś naruszenie
Ela30K | 2014-05-19 20:37:42 | zgłoś naruszenie
angie1713 | 2014-05-20 12:30:29 | zgłoś naruszenie
18082010 | 2014-05-20 20:50:40 | zgłoś naruszenie
angie1713 | 2014-05-21 13:21:15 | zgłoś naruszenie
dorota1612 | 2014-05-23 10:44:00 | zgłoś naruszenie
angie1713 | 2014-06-10 20:37:48 | zgłoś naruszenie
Jeśli chcesz dodać komentarz musisz się zalogować lub