Ostatnio mam kłopoty ze snem, tzn śpię bardzo płytko i generalnie budzę się zmęczona. Nie było ostatnio w moim życiu jakichś drastycznych zmian, ani nie pracuję jakoś specjalnie ciężej niż zazwyczaj, ani nie ruszyłam z żadną dietą, nic. Trochę tak "samo z siebie" to się zaczęło i nie bardzo wiem, czemu przypisywać taki stan rzeczy. Macie jakieś pomysły co może być przyczyną?
a może to nieodpowiedni materac? Ja jak tylko wymieniłam [link widoczny po zalogowaniu] na nowy to znacznie lepiej zaczęłam sypiać, nie budzę się w nocy i wstaję wypoczęta
U mnie materac też podziałał. Wcześniejszy był zbyt twardy. Wybrałam taki, który z jednej strony ma piankę wysokoelastyczną i termoelastyczną. Jednak [link widoczny po zalogowaniu] trzeba dobierać do własnych preferencji i wagi. A duży wybór materacy jest w Mirjan24, są też w dobrej cenie.
Ja wybrałam materac piankowy. Wykończony jest pianką termoelastyczną z funkcją masażu. Materac jest dwustronny i jest po prostu świetny! Ale wiadomo, każdy ma inne potrzeby i preferencje, więc ja tylko mogę wyrazić swoje zdanie
Dokładnie to chyba ten model jest: [link widoczny po zalogowaniu]