Chilli con carne z tortillą Roberta Makłowicza

Wysłane przez ewakozakiewicz 

ewakozakiewicz (offline)

29-07-2009 17:04:24

Jestem przeciwnikiem oddzielnego gotowania dla dzieci. Z takiego gotowania specjalnych dań dla maluchów wyrastają analfabeci kulinarni, którzy jedzą najpierw w domu papki bez żadnego smaku, potem w przedszkolu, w stołówce szkolnej, a kończą na brejach w barze uniwersyteckim - mówi Robert Makłowicz.

czytaj więcej

chudykrzys (offline)

01-09-2009 15:46:14

Poznań
Mniam.




- mój faworyt :-)

czulajestem (offline)

01-03-2011 12:53:36

Kartuzy-Trójmiasto-Kaszuby
Uff, a ja miałam poczucie winy, że nie chce mi się bawić w miksowanie.
Przemuś zajada to co my jemy aż się uszy trzęsą. Wyłączjąc ząbkowanie i rewolucje żołądkowe. Napewno nic na siłę.


[link widoczny po zalogowaniu]

tomatoss (offline)

02-04-2011 15:13:07

Grudziądz
Makłowicz ma świętą rację.Takie zbytnie przecieranie na papke nie jest za dobre.Półroczne dziecko,to rozumiem,ale spotkałam się tez z mamami,które rozdrabniaja jedzenie 2-latkowi.Masakra.


[link widoczny po zalogowaniu]

maria_bialecka (offline)

27-11-2012 19:06:47

Budy Zaklasztorne
musze wyprobowac koniecznie
Chcesz pisać na naszym forum? Załóż konto w 3 minuty i dołącz do nas już dziś!.

Kliknij żeby zalogować

Forum eBobas.pl - Statystyki

Globalne
Wątki: 1903, Posty: 5161, Użytkownicy: 5903.
Ostatnio dołączył/a pure3065.

Statystyki tego forum
Wątki: 16, Posty: 84.