Smartwatch dla dziecka, warto?

Wysłane przez Mozi 

Mozi (offline)

05-03-2019 15:09:14

Koniuchy
Jakiś czas temu widziałam na Facebooku reklamę z zegarkami typy smartwatch dla dzieci. Na [link widoczny po zalogowaniu] znalazłam informacje o funkcjach. Okazuje się, ze taki zegarek ma GPS i funkcje telefonu. I szczerze zastanawiam się nad zakupem. Ktoś moze kupił taki zegarek i może podzielić się opinia?

Staska (offline)

22-05-2019 12:35:38

Bydgoszcz
Uważam takie gadżety za zbędne. Małe dzieci nie potrzebują kolejnego rozpraszacza uwagi, zwłaszcza w przedszkolu czy w szkole, w których to mają się czegoś docelowo nauczyć. Jeśli już koniecznie chcesz sprezentować dziecku efektowny gadżet, który będzie również praktyczny, to polecam Ci sprawdzić sobie świecący plecak [link widoczny po zalogowaniu]. Zakupisz go w sklepie internetowym z akcesoriami szkolnymi.

red_bad_boy (offline)

16-12-2019 13:03:25

Poznań
Ja nie mam nic przeciwko takiemu zegarkowi dla dzieci... uważam to za bardzo dobry pomysł akurat teraz przed tegorocznymi świętami...

todarek12 (offline)

22-09-2020 10:03:14

Górna Niwa
Smartwatch? Najpierw trzeba pomyśleć o dobrym foteliku, przecież bezpieczeństwo w podróży jest najważniejsze. Polecam model [link widoczny po zalogowaniu] – bardzo komfortowy dla podróżnika i w pełni bezpieczny.
Chcesz pisać na naszym forum? Załóż konto w 3 minuty i dołącz do nas już dziś!.

Kliknij żeby zalogować

Forum eBobas.pl - Statystyki

Globalne
Wątki: 5981, Posty: 1489118, Użytkownicy: 73627.
Ostatnio dołączył/a moriartyviper.

Statystyki tego forum
Wątki: 52, Posty: 369.