uuu - nie mam doswiadczenia. A próbowałaś kremów AA Oceanic? Wiem ze moja kolezanka, ktora ma podobne problemy, bardzo sobie chwalila specjalna serie... No i nie są tacy najdrożsi. Ja osobiście z polskich kremow najbardziej lubie Dermike, a teraz uzywam kremow Yves Rocher, ale chyba do takiej skory nie maja niczego specjalnego.
Hmm no AA stosowalam.. bylo jeszcze gorzej W zasadzie przetestowalam La Roche Posay, Vichy, Avene, AA, Bioderm.. niestety wszystkie w cenach za wysokich..
Ja używam Garnier NutriDermist na dzień 25+ i na noc 25+. Dla mnie idealne i bardzo wydajne, ceny w zależności od sklepu od 33 do 40 zł. Ale czasem można natrafić na promocję i jeszcze taniej można kupić
Ja używam Happy per aqua Flos Lek. Też mam problemy z suchą cerą i ta seria bardzo się sprawdza. Z tego, co wiem Flos Lek ma również serię hypoalergiczną. Kremy są bardzo wydajne i w rozsądnych cenach.
Ja używałam do niedawna Vichy, ale ostatnio zauważyłam, że jakość tych kremów zaczęła się pogarszać. Całkiem niedawno miałam możliwość przetestowania kremu La Roche Posay i szczerze polecam.
Ja stosowałam La Roche-Posay, lecz ze względu na jego cenę postanowiłam poszukać czegoś innego, ale równie dobrego. Używam teraz regeneracyjnego kremu do skóry wrażliwej Flosleku z serii hypoalergicznej. Szybko się wchłania, nie zapycha porów, nie uczula, dobrze nawilża. Buzia jest super gładka, nie świeci się i chwilę po nałożeniu mogę robić makijaż. Warto spróbować, bo kosztuje ok. 20 zł.