Planowanie wesela

Wysłane przez Pascalka 

Pascalka (offline)

14-03-2019 10:43:36

Bydgoszcz
Czy jakaś mama niebawem wychodzi za mąż i właśnie planuje swój ślu? Jestem w trakcie zaawansowanych przygotowań do tego niezwykle ważnego dnia. Uważam, że jeśli zaczniemy przygotowania do wesela wcześniej, to jesteśmy w stanie zamknąć się w naprawdę niskim budżecie. Od samego początku doskonale zdawałam sobie sprawę z tego, że jeśli np. zarezerwuję zespół na wesele z odpowiednim wyprzedzeniem, to mogę liczyć na atrakcyjniejsze ceny i większą dostępność interesujących mnie terminów. Wynajęty przeze mnie [link widoczny po zalogowaniu] spisał się na medal, a wcale nie był drogi.winking smiley A jak Wam idzie organizacja tego wszystkiego? Chętnie o tym poczytam.

rewelka (offline)

20-03-2019 17:53:11

Nowa Wieś
Jaką sukienkę masz do ślubu? Przeglądam strony: [link widoczny po zalogowaniu] i nie mogę się zdecydować. Ślub za 4 miesiące i boję się, że nie zdążą mi jej uszyć.

Gonita (offline)

25-04-2019 19:13:43

U nas zespol polecili nam wlasciciele sali w Złotej Koronie gdzie odbyla sie cala weselna impreza smiling smiley To sprawdzone i pewne osoby wiec nie balismy sie ze cos pojdzie nie tak. Poza tym sala tez byla z polecenia znajomych i nie zawiedli nas bo spisali sie na medal

lili97 (offline)

29-01-2020 13:34:14

Warszawa
Polecam wesele w duchu ekologicznym zgodnym z ideą zero waste - to bardzo budżetowe rozwiązanie smiling smiley świeczniki ze starych słoików, girlandy z makulatury, plastry z drewna zamiast podkładek, a na bar słomki papierowe. Swoją drogą polecam sklep [link widoczny po zalogowaniu] ze względu na duży wybór.

Gratta (offline)

16-04-2020 18:32:47

Śmiłowice
My zaczęliśmy od sali weselnej. Mieliśmy w Glamour we Wrocławiu, fajny lokal, blisko Urzędu Stanu Cywilnego. Jedzenie bardzo smaczne, podane na eleganckiej zastawie, dużo miejsca do tańca. Bardzo klimatyczny lokal. To najpierw załatwiliśmy .Odeszło nam też szukanie fotografa i zespołu, bo tam nam polecono bardzo fajnych ludzi, więc załatwiliśmy trzy sprawy za jednym podejściem.

kamyki_80 (offline)

08-06-2020 10:10:40

Wrocław
Ach! Całe szczęście że uda nam się w końcu zorganizować wesele! My organizujemy swoje w restauracji "Trzy drzewa" - zaczarowała nas ta przestrzeń, przyjazna dla naszych dzieci i bezpieczna okolica. Mamy pokoje przeznaczone dla gości i nas samych, wyposażone w wygodne [link widoczny po zalogowaniu] i własne łazienki smiling smiley

kamyki_80

guucia (offline)

26-06-2020 14:53:56

Szczecin
U mnie przeniesione sad smiley

sszczesliwaa (offline)

22-07-2020 11:31:12

Wieszyno
U mnie w rodzinie nie przenoszą co mnie trochę zastanawia, bo to nie jest zbyt bezpieczne by w tym czasie coś takiego organizmować. Przynajmniej wg,. mnie.

willy (offline)

04-09-2020 22:59:51

Stargard Szczeciński
Teraz może się okazać, że jeszcze będą limity gości.

muksaka (offline)

08-09-2020 17:46:02

Warszawa
siostra organizuje wesele, ja się staram pomagać, na razie mamy j€ż wybrane wino, podpowiedziałam jej czerwone i białe oak view, bardzo je lubię, zresztą robiłyśmy w weekend degustację winking smiley mam nadzieję, że nie będzie limitów na weselach, bo na razie ponad 100 osób ma być
Chcesz pisać na naszym forum? Załóż konto w 3 minuty i dołącz do nas już dziś!.

Kliknij żeby zalogować

Forum eBobas.pl - Statystyki

Globalne
Wątki: 5834, Posty: 1444938, Użytkownicy: 73585.
Ostatnio dołączył/a Olivia1234.

Statystyki tego forum
Wątki: 89, Posty: 1603.