A może by tak się odmłodzić?

Wysłane przez kingasieczka 

kingasieczka (offline)

26-08-2014 14:55:20

Warszawa
Co o tym sądzicie ? Myślałam już dawno o tym, żeby zrobić sobie makijaż permanentny ale trochę się obawiam( mam 30 lat) Nie wiem już sama, pomóżcie ! sad smiley

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2017-07-05 17:36 przez tata.

Zoe (offline)

28-08-2014 18:46:07

Łódź
Mi makijaż permanentny kojarzy się z tymi wszystkimi dziewczynami, które są strasznie wysmarowane, mają wszędzie grube kreski i wyglądają nienaturalnie. Szczerze? Wolę już mieć czasem rozmazaną lub niewidoczną kreskę pod okiem, albo nieumalowane usta tongue sticking out smiley A co, jak najdzie cię ochota np. na inny kolor szminki, do której aktualna kreska nie bedzie pasować, albo coś? smiling smiley

nikina (offline)

18-09-2014 10:41:15

kalisz
Kuzynka moja ma 27 lat i od jakiegos już czasu ma taki właśnie makijaż-usta, kreska w oku i brwi i powiem wam, ze to mega wygodne zjawisko, rano nie traci czasu na makijaż , wieczorem na jego zmywanie, na basenie nic nie spływasmiling smiley I gdyby nie sam zabieg, który nie da się ukryć boli, to sama bym sobie taki zrobiła.

angelina_ker (offline)

05-10-2015 13:31:25

A czy taki zabieg coś boli? Czy to wygląda trochę tak jak robienie tatuażu?

Laurenia27 (offline)

10-11-2015 12:55:21

Kielce
Ja wolę działać naturalnymi sposobami. Ostanio kupiłam sobie Curl Secret z Babyliss do robienia loków. Jest troszkę ciężka, ale szybko robi loki. Jeszcze lekki makijaż i na spacerze z dzieckiem jestem troskliwą, ale i piekna mama.

Mamuska321 (offline)

08-05-2017 18:21:44

Pocieszka
Dziewczyno tylko naturalne piekno jest piekne! ni eszpec sie makijazem permanentnym. tym bardziej ze po poerwsze boli jak cholera po drugie jesli zmieni sie twoja budowa ciała i makijaz moze ulec pogorszeniu

baska_a (offline)

18-05-2017 16:20:12

Bęben
lubię coraz pójść do kosmetyczki na jakiś zabieg i kupić sobie jakąś bluzkę winking smiley

ksutk574 (offline)

22-05-2017 10:53:51

Łódź
Zoe
Mi makijaż permanentny kojarzy się z tymi wszystkimi dziewczynami, które są strasznie wysmarowane, mają wszędzie grube kreski i wyglądają nienaturalnie. Szczerze? Wolę już mieć czasem rozmazaną lub niewidoczną kreskę pod okiem, albo nieumalowane usta tongue sticking out smiley A co, jak najdzie cię ochota np. na inny kolor szminki, do której aktualna kreska nie bedzie pasować, albo coś? smiling smiley

Dobrze zrobiony makijaż permanentny może wyglądać jak lekki makijaż. Np. kreskę na powiekach można zrobić dekoracyjną (wtedy jest jak w mocnym makijażu, zawsze widoczna) albo leciutką, dającą efekt podkreślenia oka i zagęszczenia rzęs. Usta można całe pomalować permanentnie i to niekoniecznie na wściekłą czerwień, ale tak, że będą wyglądały naturalnie, ale lepiej. Nie ma problemu z pomalowaniam ich szminką. Ja jestem miłośniczką makijażu permanentnego.

Mimi81 (offline)

03-07-2017 12:59:06

Katowice
Ja myślę, że jeśli ktoś ma pieniądze i czas, to niech korzysta z zabiegów na odmłodzenie. Wszystko jest dla ludzi.

ferszka (offline)

31-12-2017 11:04:54

Kraków
Nie wiem czy potrafiłabym mieć jeden na stałe. Fundujecie sobie taki zabieg?Każdy jest z tego zadowolony?
Chcesz pisać na naszym forum? Załóż konto w 3 minuty i dołącz do nas już dziś!.

Kliknij żeby zalogować

Forum eBobas.pl - Statystyki

Globalne
Wątki: 5835, Posty: 1445069, Użytkownicy: 73585.
Ostatnio dołączył/a Olivia1234.

Statystyki tego forum
Wątki: 89, Posty: 1603.