Zabiegi na ciało w Gdańsku

Wysłane przez mlodamama76 

mlodamama76 (offline)

21-04-2020 10:26:14

Cześć dziewczyny. Zastanawiam sie obecnie nad jakimś skutecznym zabiegiem na ciało. Mianowicie interesują mnie kliniki w Gdańsku i poszczególne zabiegi. Mam problem głównie z brzuchem oraz udami. Brzuch nadal nie powrócił do formy sprzed ciąży a na udach mam spory cellulit tak wiec odpada na przykład nałożenie w lecie krótkich spodenek. Ogólnie czytalam sobie o zabiegach. Jakieś opinie na temat karboksyterapii?

iki (offline)

23-04-2020 14:27:27

Krzywiczki
Sama obecnie chodzę na endermologię do Clinica Cosmetologica na Skłodowskiej w Gdańsku ( klinika mieści sie w nowym budynku blizko uniwerku, latwo jest trafić). I jak na razie z rezulattów jestem zadowolona. Jestem po 4 zabiegach endermologii, zostało jeszcze 6 ale widzę i tak sporą poprawę w wyglądzie mojego cellulutu, który nie jest tak widoczny jak wcześnij. Jeszcze jednak chciałabym wybrać się na cos innego tak aby poprawić swoje ciałko do lata bo jest coraz mniej czasu winking smiley Biorę pod uwagę własnie karboksyterapie, jeden zabieg u nich to jakieś 200 zł na jedną okolicę i ponoć robi się to w serii 4 zabiegów. Nie w wiem w sumie czy to duzo czy nie....

Berma (offline)

05-05-2020 12:32:27

Lublin
Ja dzisiaj zaczełam karboksyterapię, co ciekawe rownież w clinica cosmetologica ale w Gdyni (sprawdzałam sobei i jest to jedna sieć). Na razie na uda, zdecydowałam się na 4 zabiegi winking smiley Napiszę jak z rezultatem bo na razie nie ma opcji aby coż zobaczyc. Jednak jestem miło zaskoczona bo nie jest to bolesne ale jedynie lekko szczypie.Ogólnie babeczki ponoc czesto robią takie zabiegi i chwalą efekty ale nie mozna się za bardzo dowiedzieć bezpośrednio bo w moim otoczeniu w sumie nikt się tym nie chwali (babeczki nie chcą mówić o takich rzeczach).

Berma (offline)

06-05-2020 11:05:03

Lublin
To mnie pocieszyłaś bo zastanawiam się czy karboksyterapia robi efekty czy nie winking smiley

mlodamama76 (offline)

07-05-2020 13:23:13

Dziewczyny zapisałam sie na konsultację w clinica cosmetologica, konkretnie w Gdasńsku, dzięki za namiary. Ogólnie jestem pozytywnie zaskoczona bo konsultacja jest darmowa, wspomniałam im o karboksyterapii oraz endermologii, zaproponowali abym sie do nich wybrała to postarają się mi dobrac opowiedni pakiet zabiegów. Wczesniej orientowałam sie w innych gabinetach i konsultacje są płatne.

iki (offline)

11-05-2020 07:56:32

Krzywiczki
Ja również miałam darmową konsultacje. Ogólnie uwazam, ze takie konsultacje powinny być standardem wszędzie i nie powinno się za to płacić.

ewa098 (offline)

26-06-2020 14:33:33

Białystok
Polecam [link widoczny po zalogowaniu]. Sprawdź sam/a! smiling smiley
Chcesz pisać na naszym forum? Załóż konto w 3 minuty i dołącz do nas już dziś!.

Kliknij żeby zalogować

Forum eBobas.pl - Statystyki

Globalne
Wątki: 5891, Posty: 1462549, Użytkownicy: 73604.
Ostatnio dołączył/a dagula.

Statystyki tego forum
Wątki: 74, Posty: 1370.