Prezent

Wysłane przez czarownicaZksiezyca 

czarownicaZksiezyca (offline)

20-05-2020 12:51:10

Warszawa
Hej mamusie smiling smiley Szukam prezentu na urodziny dla koleżanki, która też niedługo będzie mamą smiling smiley I tak przez kilka dni się zastanawiałam co jej kupić (nie jesteśmy jakimiś wielkimi przyjaciółkami, od czasu do czasu spotykamy się na kawę, dlatego myślę o czymś niezbyt drogim). Ostatnio wyświetliła mi sie na FB reklama aplikacji snapngo (ktoś używał? macie jakieś opinie?) tam można zamówić taki fajny notes magnetyczny na lodówkę ze zdjęciem. Wrzuciłabym jakieś jej zdjęcie z brzuszkiem, byłaby fajna pamiątka, jak myślicie? Szczególnie że wiem że miała się wybrać na sesję zdjeciową a przez tego wirusa woli nie ryzykować.. co myślicie o takim prezencie? spodobałby wam się?

krejzOLKA (offline)

21-05-2020 22:54:24

Warszawa
Zdecydowanie polecam tą aplikację! Zamawiałam wcześniej z innej strony to zdecydowanie gorsza jakość była, w dodatku magnes po 2 dniach jakoś osłabł(?) no nie trzymał lodówki. A zamawiałam właśnie ze snapngo i kilka miesiecy już zdobi lodówkę smiling smiley

beatalisek (offline)

12-10-2020 09:45:58

Kamczatka
Myślę, że to fajny pomysł. smiling smiley Ja od jednej z przyjaciółek dostałam nakładkę do przewijania, którą nakłada się komodę. [link widoczny po zalogowaniu] przemieniła się w przewijak. Super patent.
Chcesz pisać na naszym forum? Załóż konto w 3 minuty i dołącz do nas już dziś!.

Kliknij żeby zalogować

Forum eBobas.pl - Statystyki

Globalne
Wątki: 6019, Posty: 1572674, Użytkownicy: 73677.
Ostatnio dołączył/a Pinuka.

Statystyki tego forum
Wątki: 452, Posty: 646844.