Zabawki

Wysłane przez Milii 

Milii (offline)

25-02-2020 14:29:23

Witaj zapraszam na stronę z zabawkami dla dzieci smiling smiley
Przyjmuje propozycje na zabawki jakie zamówić z hurtowni, jeśli byłabyś zainteresowana proszę odpowiedz jakie zabawki Cię interesują.

Zapraszam ❤️

Facebook Kids Toys

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2020-02-25 14:30 przez Milii.

marlena09 (offline)

13-04-2020 18:27:52

Warszawa
A czy macie jakies pomysły na [link widoczny po zalogowaniu]
Może jakieś Wasze fajne patenty?

elaela (offline)

17-05-2020 20:31:37

Kraków
zobacz sobie do strefy wiedzy na www.lyke.dk

JoannaE (offline)

25-05-2020 14:15:09

Turek
Dokładnie zajrzyj na [link widoczny po zalogowaniu]. Korzystam z pomocy sensorycznych w domu. Bardzo ciekawe, nowe, wielofunkcyjne narzędzia do pracy i zabawy również dla dorosłych

kamyki_80 (offline)

14-12-2020 10:56:29

Wrocław
Ja ostatnio postanowiłam, że z dziećmi wykonam własnoręcznie pluszaki. Dla nich była to wyśmienita zabawa, kreatywna a w dodatku pomocna w rozwijaniu umiejętności. Kupiłam odpowiednio miękkie [link widoczny po zalogowaniu] w różnych kolorach, guziki i kokardki, watę którą wypełniliśmy wnętrze pluszaków - dzieci były baaaardzo zadowolone.

kamyki_80

Anonimowy użytkownik (offline)

23-03-2021 14:45:16

[link widoczny po zalogowaniu] powinny przy okazji miec jakis element edukacyjny albo kombinatorki zeby dziecko bylo zmuszone do szukania rozwiazania

12-05-2021 15:22:50

Zdecydowałem się kupić dla swoich dzieci dmuchany plac zabaw ze strony Magero. Dzieciaki są zadowolone i jest to dla nich świetna zabawa. Zdecydowanie polecam stronę, ma świetne produkty.

26-07-2021 11:47:12

Jakby ktoś jeszcze szukał zabawek i atrakcji dla dziecka, serdecznie polecam zamek dmuchany do ogrodu. To jest po prostu strzał w dziesiątkę! Kilka tygodni temu kupiliśmy z mężem dla naszych dzieciaków i muszę powiedzieć, że to była chyba najlepsza inwestycja w naszym życiu. Cena powoli się zwraca, bo na każdym festynie pada zdanie "Nie idziemy tu, mamy dmuchany zamek w domu" grinning smiley Dzieci nigdy nie są zawiedzione z tego powodu, wręcz chwalą się, że mają w końcu takie cudo na ogrodzie!
A że mam sprawdzony to chętnie polecę, żeby nie kupować na przypadkowych stronach:
[link widoczny po zalogowaniu]
To jest akurat model, który stoi u nas na ogrodzie, ale wybór jest naprawdę spory!
Wielkie POLECAM!

29-07-2021 12:42:12

Przyłączam się do poleceń sklepu magero! Kupuję u nich cały sprzęt sportowy, mają świetne jakościowo rzeczy i bardzo szeroki wybór! Ostatnio kupiłam hulajnogę w krowie łaty dla mojej siostrzenicy (podobno teraz modny wzór, tak mi powiedziała winking smiley ). Wklejam link do niej, jakby ktoś był zainteresowany
[link widoczny po zalogowaniu]#

aleks86 (offline)

30-07-2021 11:18:23

Czy takie zabawki są w pełni bezpieczne
Chcesz pisać na naszym forum? Załóż konto w 3 minuty i dołącz do nas już dziś!.

Kliknij żeby zalogować

Forum eBobas.pl - Statystyki

Globalne
Wątki: 5833, Posty: 1444557, Użytkownicy: 73585.
Ostatnio dołączył/a Olivia1234.

Statystyki tego forum
Wątki: 443, Posty: 646831.