zabawy dostosowane do wieku i rozwoju dziecka?

Wysłane przez kaja_kos 

kaja_kos (offline)

30-07-2018 13:35:35

czesc czy któraś z Was korzystała z [link widoczny po zalogowaniu]? bo widzę, że mają tam zabawy dostosowane do wieku i etapu rozwoju dziecka. Jestem fanką nauki poprzez zabawę, wiec bardzo mnie to zainteresowało.. może ktoś miał okazję wypróbowac? winking smiley

MagdaOlech (offline)

22-06-2020 09:53:23

Wrocław
U nas jest placyk zabaw, który przygotowaliśmy w pokoju dziecka. Mi bardzo zależy na rozbudowaniu wyobraźni dziecka dlatego wybraliśmy kolorowe [link widoczny po zalogowaniu].

zielonooka (offline)

24-06-2020 12:26:39

Sopot
zależy wszystko od wieku dziecka. my czytamy książeczki, uczymy się zwierzątek, listków od drzew, malujemy smiling smiley

beatalisek (offline)

07-09-2020 10:06:09

Kamczatka
Ja mocno stawiam na kreatywność. Pokój dzieci często zamienia się w różne scenerie. Najpierw robimy rekwizyty, a później jest świetna zabawa przez wiele dni. Ostatnio [link widoczny po zalogowaniu] przeobraziło się w statek piracki. Wyszło ekstra!

Blanka12 (offline)

13-09-2020 15:59:51

Warszawa
Mój 4-latek uwielbia zestawy konstrukcyjne [link widoczny po zalogowaniu]/. Buduje maszyny i pojazdy z drewnianych elementów i plastikowych śrubek. Ćwiczy motorykę małą, uważność, precyzję oraz cierpliwość. Jak dorośnie pomyślimy o bardziej zaawansowanych zabawkach z mniejszymi elementami i trudniejszymi do złożenia.

todarek12 (offline)

02-11-2020 11:44:35

Górna Niwa
Oprócz zabaw warto pomyśleć o bezpieczeństwie dziecka w trakcie podróży. Polecam fotelik typu [link widoczny po zalogowaniu]. Bardzo trwały fotelik, który z pewnością posłuży przez wiele lat.

malenkab (offline)

05-11-2020 09:10:49

Wesoła
Tak sobie myślę, że warto jednak czasami zainwestować w zabawki i pomoce edukacyjne. Teraz troche słabo z zakupami stacjonarnymi, ale można coś zamówić w Internecie np tutaj [link widoczny po zalogowaniu] , wybór ogromny czy dla rodziców, czy dla nauczycieli smiling smiley

Karolalis (offline)

22-12-2020 13:25:52

Rzeszów
Bawimy się różne rozwojowe gry matematyczne. Zazwyczaj biorę z blogu [link widoczny po zalogowaniu] jest bardzo fajny. Widzę postepy u młodszego, starszy również zaczął interesować się - to jest najważniejsze smiling smiley
Chcesz pisać na naszym forum? Załóż konto w 3 minuty i dołącz do nas już dziś!.

Kliknij żeby zalogować

Forum eBobas.pl - Statystyki

Globalne
Wątki: 5844, Posty: 1447599, Użytkownicy: 73590.
Ostatnio dołączył/a EtatowaMama.

Statystyki tego forum
Wątki: 443, Posty: 646831.