Witaj Motylkowapanna

pewnie, że należysz do naszej grupy nawet nie myśl inaczej
Cieszę się że chłopcy przybierają na wadze i rosną
A pozwolę sobie zapytać przesłałaś karmić piersią bo pokarm miałaś słaby czy zalecenie lekarza?
Moja Pola w poniedziałek będzie miec miesiąc.
I też już zastanawiam się nad przejściem na mm już na stałe. Raz, Nie chce być żywym smoczkem bo niestety nie mogę sobie na to pozwolić, obowiązki domowe, dwulatek itp itd, a niestety coraz bardziej czuje ze staje się dla niej takim smoczkiem. A druga sprawa to taka że po każdej piersi i tak muszę jej podać min 30 ml mm bo się nie najada.
Mówiłam o tym pediatrze ale ona jakby głucha na moje wołanie i radę i pomoc.
Położna za to mnie namawia żeby dostawiala córkę i dokarmiala ale to taka trochę głupiego robota... tak mi się wydaje...
Jestem w kropce, z synem miałam podobnie tylko że z nim było tak że dostałam wysokiej gorączki przez trzy dni leżałam i tylko podawali mi dziecko o karmiena bo nie dałam rady zwlec się z łóżka. A jak mi minęło pokarm jakby dosłownie zanikl i musiałam przejść na mm czy chciałam czy nie....
A teraz drugie pytanie co pijecie? Jakie napoje? Ja już mam trochę dość wody i soku jablkowego i mam ochotę na sok jablkowo gruszkowy ale czy Gruszka nie zaszkodzi małej?? Podzielcie się też swoimi ulubionymi potrawami które nie szkodzą dziecku

wiadomo staramy się jeść wszystko ale na pewno każda z nas ma swoje ulubione menu
[link widoczny po zalogowaniu]