Hej Kochane!
Strasznie was przepraszam, że tyle mnie nie było, ale neta miałam tylko w sypialni (zasięg) i jakoś nie po drodze mi było w ciągu dnia, a chłopcy różnie, ostanio Olek jakiś skok miał, czy coś i non stop się darł. Chyba mam najbardziej zębate dzieci teraz

po 5 ząbków mamy i 6 w drodze (o ile już nie wyszły, nie patrzyłam jeszcze). Kurcze zbliża się zima, a we mnie takie ciepłe uczucia, jak tylko pomyślę że rok temu brykali jeszcze w brzuszku. Kurcze czasem narzekam na to przewijanie o 6 rano, robienie mleka, ubieranie, noszenie, a tak na prawdę niedługo nawet ich nosić już nie będzie trzeba, będą się ubierać (kiedyś) sami... więc kurcze trzeba się tym nacieszyć najbardziej jak się da!
No i przede wszystkim NAJSZCZERSZE GRATULACJE
RENNE I SHIRAH !!!
RENNE aż mnie ciarki przechodzą jak o tej parkitce czytam, tak strasznie żałuję, że tam rodziłam, to jak Kubusia nie dawali mi, bo tam zwykle bliźniaki tak traktują, że jednego zabierają itp żeby mamie było lżej... szkoda słów... do tego u obu wpisali zamartwicę i mało pkt. a przy wypisie usłyszałam, że z chłopcami wszystko super było, tylko "jakby tak nie napisali, to by nie dostali pieniędzy" po prostu skandal. I tym bardziej nie rozumiem jak mogli Ci tak powiedzieć przy takim oddziale neonatologicznym (tym na górze dla wcześniaków) ! Kurcze, ale co przeżyłaś to Twoje

Najważniejsze, że Bąbelki zdrowe i jesteście razem w domku
SHIRAH ale różnica wagowa! Wow

Kurcze jak Kubuś miał 200 gr mniej jak Olek to było tak bardzo widać, więc u was już całkiem

no i nie zazdroszczę przygód przy cesarce! Kurcze ja na samą myśl o usypianiu bym chyba umarła (tak strasznie się tego boję) ale że co czułaś na żywca wszystko >??!
PATRYCHA z czasem jest coraz łatwiej zobaczysz, lada chwila będą przesypiać noce, bawić się razem

JA teraz nie czuję, że mam dzieci, poza jazdami jakimiś raz na jakiś czas
No i ciekawe czy mi chłopcy przedreptają roczek, bo w zasadzie non stop stoją i chodzą trzymając się łózka mebli itp, choćby pare kroczków. i he he mamy taką belkę pod ławą jakby to już śmiesznie przez nią przechodzą i kurcze tak biegają- raczkując, że szok
Kurcze przepraszam pozostałe dziewczyny, ale mi się już awanturują o kaszę :/ a musiałabym jeszcze doczytać ! Pozdrawiam jednak i ścicskam mooocno!
[link widoczny po zalogowaniu]