Moja droga, mnie także ciąża zaskoczyła, własnie zaczął się rok akademicki, a ja jestem w ciąży

Nie wiedząc o ciąży zapisałam się na studia wieczorowe, sądziłam, że przeprowadzę się do miasta gdzie studiuję, będę pracować i wszystko będzie pięknie

Okazało się, jak to w życiu, że owszem, praca jest.. ale jest też dziecko i szkoła, nie mam możliwości przeprowadzenia się do tego miasta, tak więc do szkoły muszę dojeżdżać 50 km, ubiegam się o IOS, indywidualną organizację semestru, jestem pewna, że na Twojej uczelni także jest to możliwe

Będę normalnie chodzić do szkoły, z tym, że nie mam tego ciśnienia by być na wszystkich zajęciach, bo wiadomo.. czasami się źle czuję,( ja dodatkowo mam problemy za krótką szyjką, także grozi mi przedwczesny poród, tak więc szczególnie muszę się oszczędzać. ) no i dogadujesz się z wykładowcami jak będziesz zaliczała przedmioty, ja mam termin na marzec, także z pewnością nie uda mi się pozdawać tego w terminie, chociaż mam nadzieje, że stanie się cud

Tak wiec nie załamuj się, jak chcesz się uczyć to uda Ci się to wszystko pogodzić.

Tak jak pisała koleżanka wyżej, masz ten komfort, że termin porodu idealnie wpasuję się w przerwę wakacyjną, później także możesz korzystać z IOS, zaznaczysz tylko, że masz dziecko, no i także do ogarnięcia
[link widoczny po zalogowaniu]