Lipcówki 2022 ❤️

Wysłane przez Lililo 

Lililo (offline)

22-12-2021 16:49:32

Kraków
Witam serdecznie :-)
Czy są na forum kobietki z terminem na lipiec?
U nas termin na 23.07.2022.
Zapraszam do rozmowy :-)

martik (offline)

29-12-2021 10:05:46

Leverkusen
Hej :-) jestem Marta i termin 20 dni wcześniej od Ciebie :-)
Czekałam na ten wątek i byłam ciekawa czy ktoś się w ogóle pojawi .

[link widoczny po zalogowaniu]

Dzieci to drobinki gwiezdnego pyłu zdmuchnięte z otwartej dłoni Boga

Lililo (offline)

29-12-2021 17:26:49

Kraków
Witaj :-)
Też właśnie zastanawiałam się czy ktoś założy aż w końcu postanowiłam zrobić to osobiście :-) w pierwszej ciąży również miałyśmy wątek tutaj na forum i fajnie się pisało.

Jak się czujesz? Po zdjęciu sądzę że to nie jest Twoje pierwsze dzieciątko? :-)

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2021-12-29 17:40 przez Lililo.

martik (offline)

29-12-2021 20:04:07

Leverkusen
Czuję się w miarę ok, jak na mój wiek :p ale czuję często zmęczenie i chęć snu. Jakoś jednak daję radę i nie zasypiam na stojąco smiling smiley
A dzieci ...no nie da się ukryć, mam już troje smiling smiley
A Ty jak się czujesz?
Ja już przekraczam 1 trymestr smiling smiley
A co do forum, to we wszystkich trzech ciążach byłam na ebobasie smiling smiley jakoś tak przylgnęłam do tej stronki .

Lililo (offline)

29-12-2021 20:16:51

Kraków
O to super, duża rodzinka smiling smiley ja czuję się coraz lepiej, poprzedni tydzień był chyba najgorszy, męczyły mnie mdłości ale już jest lepiej. Podobnie jak u Ciebie dopada mnie senność, szczególnie popołudniu i wieczorami ale rzadko znajduje czas na drzemkę winking smiley na drugiej wizycie dowiedziałam się że będziemy mieli bliźniaki ale niestety pojawił się zespół podkradania i jeden dzidziuś nie poradził sobie. Niecierpliwie czekam na koniec pierwszego trymestru żeby chociaż trochę odetchnąć z ulgą

martik (offline)

29-12-2021 20:24:11

Leverkusen
Ja bardzo marzyłam o bliźniętach ale nigdy nam się nie udało.
Ja nie miałam większych mdłości. No ja przy trójce też nie mam na drzemkę czasu smiling smiley ale ostatnio mieliśmy covida więc siedzieliśmy w domu 2 tyg i prawie codziennie drzemkę ucinałam koło południa smiling smiley ale tego nie lubię bo potem jestem jakaś nieprzytomna.
Bez sensu ten covid bo mąż nie może ze mną chodzić do gina. Tylko z telefonem siadam na fotelu i wszystko nagrywam. Za 2 tyg będę miała 3D ale się cieszę smiling smiley smiling smiley smiling smiley
Masz dzieci?

Lililo (offline)

29-12-2021 21:30:07

Kraków
Wiesz co u mnie nie ma z tym problemu. Co prawda mój mąż nie był jeszcze ze mną u lekarza bo zostaje z synkiem w domu ale widuje tatusiów na wizytach smiling smiley
Ja mam 14 stycznia pierwsze USG prenatalne, lekarka mi zleciła z racji tego, że miały być bliźniaki i to jednojajowe.

Mamy już na pokładzie synka, w sierpniu skończył 2 latka smiling smiley a Ty w jakim wieku masz dzieci?

martik (offline)

29-12-2021 22:16:38

Leverkusen
Ja mam córki w wieku 10 i 12 lat oraz syna 5 lat smiling smiley
Mój mąż był wcześniej ze mną na każdych wizytach,teraz nie wpuszczają. Ciekawe jak z porodem bo chciałabym z nim rodzić.
Ja już miałam 3 razy usg. U nas są tylko 3 darmowe ale zapłaciliśmy za całą ciążę żeby wiedzieć co miesiąc czy wszystko w porządku.

Lililo (offline)

30-12-2021 08:08:24

Kraków
Ja też ma USG na każdej wizycie, chodzę prywatnie bo ja NFZ też są tylko trzy USG. Ale w styczniu mam u innego lekarza, takie bardzo dokładne. Też się boję jak to będzie porodem bo bardzo liczę, że mąż będzie ze mną. Mam nadzieję, że nie zawieszą znowu porodów rodzinnych...
Dzieci cieszą się, że będą miały dzidziusia? smiling smiley

martik (offline)

30-12-2021 21:07:02

Leverkusen
Oj tak,cieszą się smiling smiley córki całują mnie w brzuch i na dobranoc mówią ,,dobranoc mamusiu,dobranoc dzidziusiu,, smiling smiley
Jeszcze dłuuuuugie pół roku.
Ja nie chodzę prywatnie. Ale w Polsce z obiema córkami miałam prywatnego ginekologa,wolałam wydać pieniądze niż nie wiedzieć,jak dzidzia się rozwija. Teraz tym bardziej chcę wiedzieć.
Już widziałam jakie zgrabne nóżki ma smiling smiley smiling smiley smiling smiley
Widzę,że póki co,tylko my dwie tutaj.

Chcesz pisać na naszym forum? Załóż konto w 3 minuty i dołącz do nas już dziś!.

Kliknij żeby zalogować

Forum eBobas.pl - Statystyki

Globalne
Wątki: 5833, Posty: 1444557, Użytkownicy: 73585.
Ostatnio dołączył/a Olivia1234.

Statystyki tego forum
Wątki: 823, Posty: 147760.