wózek anex

Wysłane przez owieczka78 

owieczka78 (offline)

02-09-2019 19:13:42

Łuków
Hej mamy! Jestem na etapie szukania wózka dla synka, ostatnio wpadł mi w oko wózek i wypaść nie może heheh Anex m/type , słyszłąm dużo o marce dobrego , znajama ma spacerówkę Air x tej firmy i jest mega zachwycona, ale mi konkretnie chodzi o ten model m/type wygląda na komfortowy dlA dzieciny, lekko się prowadził, stelaż wydaję się na bardzo wytrzymały no i lekki a to tez jest bardzo ważne w moim przypadku,. proszę komentarze mamy , które maja ten wózek. pozdrawiam

dracenka (offline)

23-09-2019 08:48:30

Brzozowica
Zazdroszcze grinning smiley Ja nie mialam mozliwoscxi wybrania wozka bo z kasa krucho i dostalismy uzywany po dziecku siostry meza... na szczescie mloda juz jest coraz wieksza i kase udalo sie odlozyc wiece bedziemy mogli kupic nowke spacerowke smiling smiley poczytalam juz troche o nich [link widoczny po zalogowaniu] i mam dwa swoje typy grinning smiley Czekam teraz jak maz wroci z delegacji i podejmiemy jakas decyzje grinning smiley

ewelkazz (offline)

15-04-2020 16:50:52

Wrocław
Ja też się zastanawiałam nad anexem a wybrałam ostatecznie x-landera , nie zawiodłam się na nim, mam x-pulse i jest bajeczny ! Wygodny w prowadzeniu i zwrotny. duża budka i siedzisko. gonodla też super winking smiley

Kornelkaa (offline)

04-08-2020 21:41:00

Warszawa
Jak najbardziej polecam Anexa m/type, jest to naprawdę świetnej jakości wózek, wykonany z najwyższej jakości materiałów,a zawieszenie posiada przemyślany systemy bezpieczeństwa. Wózek prowadzi sie bardzo leciutko, szybko się go składa, dzięki czemu jego transport nie jest problematyczny smiling smiley
Chcesz pisać na naszym forum? Załóż konto w 3 minuty i dołącz do nas już dziś!.

Kliknij żeby zalogować

Forum eBobas.pl - Statystyki

Globalne
Wątki: 5836, Posty: 1445320, Użytkownicy: 73585.
Ostatnio dołączył/a Olivia1234.

Statystyki tego forum
Wątki: 823, Posty: 147760.