Grudniówki 2019

Wysłane przez Aguska94 

Kasiula91 (offline)

09-02-2020 19:24:19

Przepaść
Cześć dziewczyny melduje, że żyjemy i mamy się całkiem dobrzesmiling smiley Rzeczywiście ostatnio mam mało czasu dla siebie, mąż wyjechał za granicę więc wszystko na mojej głowie. Wojtuś ładnie rośnie, nagaduje się z nami, czasami pięknie śmieje się w głos. Karmimy się nadal piersią, niestety musiałam go nauczyć doić smoczka bo mój cycoholik zrobił sobie smoczka z cycka i ciężko było mi cokolwiek z nim w domu zrobić

Izulka87 (offline)

10-02-2020 10:18:45

Chojnów
Hej kasiula Antosia bez smoczka też ani rusz winking smiley później będziemy walczyć z odstawieniem smoka ale co tam. Dobrze ze teraz pomaga winking smiley
Moja Antosia też już fajnie gaworzy i się śmieje jest taka kochana ;*

My nadal walczymy z katarem ;/ najgorzej jest w nocy no ale pryskam woda morska i czyszczę nosek niech już ten katar się skończy... ;(

Kasiula91 (offline)

11-02-2020 08:09:39

Przepaść
Izulka u mnie cała trójka od 3 tygodni zakatarzona i końca nie widać

Paskuda (offline)

14-02-2020 08:42:56

Sokoły
Kasiula to nie zazdroszczę samotnej służby. Ja mieszkam z mężem u rodziców to mam pomoc. U mnie mama zawsze cos gotuje ja mam czas dla dzieci i posprzątać sobie smiling smiley na spacer też że mną pójdzie bo corka jeszcze w wózku na dłuższą trasęsmiling smiley my już żyjemy walentynkami moimi urodzinami (3marca) dniem kobiet i oczywiście 2 urodzinami córki skończy 2 lata smiling smiley
Jeśli chodzi o smoczek to u mnie bez

Kasiula91 (offline)

27-02-2020 20:57:47

Przepaść
Cześć dziewczyny, straszna cisza tu nastała, piszcie co tam u was, jak maluszki? My dzisiaj byliśmy na szczepieniu, Wojtuś jest bardzo ospały po nim, po niedzieli jedziemy powtórzyć morfologię, córa znowu przeziębiona siedzi w domu dopiero starszy syn się wykurował, ponad miesiąc miał kaszel i katar

Izulka87 (offline)

28-02-2020 19:28:15

Chojnów
Hej kasiula Antosia po szczepieniu pierwszym też dużo spała po kolejnych była bardzo płaczliwa ale dałam jej trochę paracetamolu i było lepiej. My 3 dawkę szczepienia mamy w kwietniu a pod koniec marca rotawirusy i pneumokoki.
Mała dalej ma lekki katar raz jest lepiej raz gorzej. Ogólnie malutka jest przesłodka i przekochana ;*

Coś reszta mamusiek fest zajęta że w ogóle tutaj nie zaglądają... A. Szkoda bo ciekawi mnie co tam u nich i bibasow słychać hmmmm.

Kasiula91 (offline)

01-03-2020 11:10:44

Przepaść
Izulka mój Wojtuś też prawie cały czas ma kater teraz znowu ma, wszyscy zaraziliśmy się od córki, wcześniej przy katarze ropiały mu oczka mam nadzieję że teraz tylko na katarze się skończy

Paskuda (offline)

04-03-2020 17:37:46

Sokoły
Hej dziewczyny potwierdzam że bardzo mało tu was i w sumie dlatego mało tu zaglądam. U nas Leon zapalenie oskrzeli od nas złapał bo wszyscy chorzy po kolei najpierw córka mąż ja babcia Leon i teraz znów córka. Dziś byłam na 2 kontroli z Leonem jeszcze raz mamy przyjść w piątek. Szczepienie nam się przesunie o 2 ponad 2 tyg przez to. A jak u was? 3 miesiące u nas zleciało nie wiadomo kiedy! Mówię niedługo będziemy roczki świętowaćgrinning smiley hehe a jak u was z chrzcinami ?

ElenMorris (offline)

27-03-2020 14:04:48

Wróciłyście już do regularnego współżycia? Karmicie jeszcze? ja właśnie przymierzam się do zakupu diafragmy wewnątrz pochwowej by nią się zabezpieczać a nie prezerwatywą
Chcesz pisać na naszym forum? Załóż konto w 3 minuty i dołącz do nas już dziś!.

Kliknij żeby zalogować

Forum eBobas.pl - Statystyki

Globalne
Wątki: 6019, Posty: 1574700, Użytkownicy: 73678.
Ostatnio dołączył/a Pinuka.

Statystyki tego forum
Wątki: 832, Posty: 147773.