Witam !
Jestem tutaj nowa, szukam jakiś informacji odnośnie dolegliwości w czasie ciąży. Jestem w 19 tygodniu ciąży, jest to moja pierwsza ciąża, dlatego pojawiają się różne dolegliwości które gdzieś mnie martwią że coś dzieje się nie tak z bobasem. Ten 19 tydzień przechodzę dość ciężko, brzuszek robi się już widoczny, jak długo siedzę w pozycji siedzącej zaczynają boleć mnie żebra i dół kręgosłupa, ale wystarczy że położę się na trochę i wszystko mija. Jednak ostatnio zaczyna pobolewać mnie podbrzusze, czuję się jakby pełniejsza w tym miejscu, jak robię długie dystanse to mam wrażenie podczas chodzenia jakbym coś miała w tym podbrzuszu, nie jest to jakiś mocny ból, a bardziej pobolewanie. Do tego raz na kilka dni pojawia się w podbrzuszu taki ból miesiączkowy, trwa on kilka sekund i nie jest mocny. Czy wy też tak miałyście, czy może lepiej wybrać się do ginekologa, wizytę mam za 10 dni i nie wiem czy ją przyspieszać czy spokojnie poczekać ? A może to są normalne dolegliwości dla tego tygodnia ciąży i zwyczajnie panikuję ?
Pozdrawiam